Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Stiri

Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

VIDEO – IMAGINI TRISTE în Cetatea Alba Iulia! Oraș pustiu de 1 Decembrie pentru prima oară de la Unire

Orașul Alba Iulia, sub carantină din cauza pandemiei de covid, a fost pentru prima oară tăcut de 1 Decembrie, transmite publicația locală Alba24.ro. La ora 8 dimineața, Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia era, pentru prima dată din 1990 încoace, pustie de 1 Decembrie.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, români! 1 Decembrie, Ziua Naţională a României – sărbătorită în 2020 fără public

Ceremonie oficială în format restrâns marţi, în Capitală, în locul tradiţionalei parade militare / După-amiază, la Palatul Cotroceni, preşedintele decorează personalităţi din domeniul medical care au contribuit la gestionarea pandemiei.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Iohannis: S-ar putea să avem un Crăciun fără restricţii suplimentare

Avem un nou vârf la Terapie Intensivă – 1.250 de pacienți. Dar și 148 de decese, în ultimele 24 de ore. Sunt totuși și vești bune.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Când se va încălzi vremea

Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Dacă porniți la drum, să aveți mașina pregătită pentru că în anumite zone se poate forma polei. Iar zăpada în cantități mari întârzie deocamdată.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Traian Berbeceanu acuză că un condamnat pentru proxenetism a fost numit de PSD în comisia pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar

Traian Berbeceanu, prefect al Capitalei și fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia spune că un bărbat condamnat definitiv pentru proxenetism, în dosar fiind și victime minore, a fost ales consilier al orașului Geoagiu pe listele PSD.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Klaus Iohannis, după numirea unui consilier PNL la șefia Gospodăririi Apelor Mureș: Resping categoric orice demers de numire în funcții publice a unor persoane care nu întrunesc condițiile cerute de lege și nu au experiență în domeniul în care sunt propuse

Președintele Klaus Iohannis a transmis vineri că, după numirea unui consilier PNL la conducerea Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș, a avut o discuție cu premierul Ludovic Orban în cadrul căreia i-a transmis să accelereze procesul de audit în sfera administrației publice, subliniind că el respinge categoric ”orice demers de numire în funcții publice a unor persoane care nu întrunesc condițiile cerute de lege și nu au experiență în domeniul în care sunt propuse”, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

14 rețineri în dosarul ”Fabrica de permise false” din Suceava: șefi din Poliție, de la Serviciul înmatriculări și instructori auto. Un ofițer anticorupție din Poliția Suceava, acuzat că proteja rețeaua și sifona informații

Procurorii DNA au reținut vineri 14 persoane în dosarul ”fabricii de permise false” din Suceava, potrivit unui comunicat de presă. Printre aceștia se numără șeful Compartimentului Regim Permise de Conducere și Examinări din Suceava, dar și un ofițer de poliție judiciară de la Direcția Generală Anticorupție din județ, acuzat că îi proteja pe ceilalți inculpați și le dădea informații din investigațiile care i-ar fi vizat.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Programul ”Rabla pentru electrocasnice” începe din 15 decembrie și va include laptopurile și tabletele

Programul ”Rabla pentru electrocasnice” începe în acest an din 15 decembrie, cu un buget de 40 de milioane de lei, potrivit unui anunț al Ministerului Mediului. Cetățenii care vor să își înlocuiască electrocasnicele vechi se pot înscrie pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, unde vor primi un voucher cu care să își cumpere un aparat nou după predarea celui vechi.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

387 de noi cazuri de Covid-19 la Iași în ultimele 24 de ore, 9.005 la nivel național. Județul Iași, al 7-lea în țară la numărul de infectări în ultima zi

9005 cazuri noi de Covid din 36.891 de teste prelucrate și 171 de decese au fost înregistrate în România în ultimele 24 de ore. Vumărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.248, din care 1.226 sunt la Terapie Intensivă.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

„Noi fabrici de permise” descoperite de procurori în șase județe, între care și Suceava, Botoșani, Neamț și Bacău. Un permis obținut fraudulos costa între 5.000 și 7.000 de euro. Aproape un milion de euro ascunși în ligheane sau în pereți

67 de percheziții au loc joi dimineață în București și în județele Suceava, Bistrița – Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău, în trei cauze cu infracţiuni de corupție, spălarea banilor și constituirea unui grup infracțional organizat, a anunțat DNA într-un comunicat de presă.

vezi stirea
1 2 3 36