Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Stiri

Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Președintele Ciprian Paraschiv, apel la jucători: ”Să respectăm cu toții aceste reguli. Un singur jucător poate da peste cap un întreg campionat”. Procedura în caz de infectare a unui jucător

Informația potrivit căreia un singur caz de coronavirus într-o echipă ar putea bulversa întreg campionatul i-a pus în gardă pe oficialii cluburilor din Liga I. Cum cantonamentele nu mai sunt obligatorii, iar jucătorii vor veni de acasă la antrenamente și la meciuri, riscul de infectare devine automat mai mare decât în perioada cantonamentelor.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Balon de oxigen pentru Poli Iași. Clubul va primi de la bugetul local suma de 2,25 milioane lei pentru Academia de Copii și Juniori

Consiliul Local Iași a aprobat vineri dimineață, într-o ședință ordinară, finanțarea proiectului depus de către Academia de Copii și Juniori Politehnica Iași. Consilierii locali au votat în unanimitate alocarea sumei de 2,25 milioane lei pentru Academia clubului din Copou, acești bani reprezentând 75 la sută din totalul sumei de 3 milioane de lei alocată de Primărie pentru toate proiectele sportive.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Ultramaratoniști cu suflet de aur! Alin Vorniceanu și Andrei Ailenei au alergat 135 de kilometri, de la Iași până la Vaslui și înapoi pentru copiii cu dizabilități. ”Noi avem totul, ei nu au nimic. Dar ne au pe noi”

La trei săptămâni după ce a alergat 143 de kilometri în 24 de ore pentru copiii cu autism, ultramaratonistul ieșean Alin Vorniceanu a repetat isprava, la sfârșitul săptămânii trecute. Și tot în scop caritabil, pentru strângerea de fonduri necesare copiilor cu dizabilități de la Centrul Galata din Iași.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Principalele cerințe ale Politehnicii Iași înainte de reluarea Ligii I: play-out la ore decente și eliminarea cantonamentului jucătorilor. Venirea lui Marian Rada, sub semnul întrebării

Cluburile din Liga I au primit câte un protocol din partea LPF și FRF de operare în antrenamentele colective și de reluare a meciurilor oficiale în condiții speciale, urmând ca în cel mai scurt timp, după analizarea amendamentelor echipelor, să fie elaborat un document final.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Fostul fotbalist portughez Nuno Viveiros nu a uitat de România, unde a jucat 8 sezoane. ”Era ceva incredibil, când am venit în Liga I se băteau 7 echipe la titlu!”

Liga I de fotbal a fost ani la rând un campionat în care mulți fotbaliști străini, în mare majoritate portughezi, brazilieni sau sârbi au reușit să-și pună în valoare calitățile. Pentru mulți dintre aceștia fotbalul românesc nu a însemnat doar ”sărăcie”, așa cum și-a amintit …

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Mircea Rednic a semnat și el la buturugă. ”Dacă vor fi condiții și se vrea performanță la Iași, cu mare drag semnez pe încă un sezon”. Ce condiții pune tehnicianul să continue încă un an la Iași

După ce a susținut antrenamente online cu jucătorii săi, prin intermediul aplicației Zoom și a efectuat pregătirea în grupuri de câte 4 jucători, antrenorul Mircea Rednic a mai bifat o premieră în cariera sa.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Sportivii de la Clubul Scorpions Iași au reluat antrenamentele ușoare, în pădure. Antrenorul Mihai Constantin: ”Pentru copii, statul două luni în casă a fost mai periculos decât Covidul. Imunitatea lor e la pământ acum”

Antrenorul și președintele Clubului Scorpions Iași, Mihai Constantin, cel care a descoperit și format nume mari din K1 precum Cătălin Moroșanu sau Sebastian Ciobanu, a declarat că pentru copii izolarea completă la domiciliu în cele două luni de stare de urgență a fost mai periculoasă decât virusul, imunitatea celor mici fiind la pământ.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Dragan Petricevic și Cătălin Burlacu, apel către municipalitatea ieșeană să se aplece și către baschet! Dragan Petricevic: ”Rog Iașiul, ieșenii, autoritățile, pe domnul primar să fie cu ochii pe baschetul ieșean și cu toții să pună umărul la repornirea lui. Aș fi cel mai fericit om ca acest lucru să se întâmple”

Baschetul ieșean a cunoscut în sezonul 1997-1998 cea mai mare performanță pe plan intern, cucerirea medaliei de bronz cu echipa Politehnica Moldrom, formație pregătită de Dragan Petricevic. A fost un sezon de vis al unei echipe pe care ieșenii au iubit-o necondiționat, întregul oraș vibrând …

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Andreea Perju, noul medic al Politehnicii Iași : ”Aș minți să spun că nu mi-e frică, dar mi-am asumat acest risc”. Ce spune medicul Politehnicii Iași despre noua provocare

Echipa de fotbal Politehnica Iași va intra de astăzi în cantonament cu un nou medic, în persoana doamnei Andreea Perju. În vâstă de doar 36 de ani, noul cadru medical al echipei din Copou este medic de medicină de familie și în perioada facultății a fost studenta actualului președinte al grupării ieșene, Ciprian Paraschiv.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Fotbaliștii și staff-ul Politehnicii Iași s-au testat pentru coronavirus. Reacțiile antrenorului Mircea Rednic și ale fotbaliștilor

Jucătorii și staff-ul Politehnicii Iași au efectuat sâmbătă dimineață testările pentru Covid-19 la o clinică privată din Iași. Primii care s-au testat au fost membrii staff-ului administrativ, apoi au urmat jucătorii, iar la final a venit rândul antrenorului Mircea Rednic și al colegilor săi să intre în clinică.

vezi stirea
1 2 3 165