Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Stiri

Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Șeful DSU: Noi trebuie să atingem o cifră importantă de 10 milioane de persoane vaccinate ca să putem să revenim cât mai aproape de normalitate

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat că dorinţa de vaccinare împotriva COVID-19 este foarte mare în România, iar acesta este un lucru bun, dar şi că ţinta este de 10 milioane de persoane vaccinate pentru a reveni cât mai aproape de normalitate.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Schimbare majoră pe piața RCA: Asiguratul poate să îşi încaseze banii de la firma la care și-a făcut polița obligatorie auto

Şoferii îşi vor putea deconta daunele de la firma de asigurări unde au încheiat propria poliţă RCA în perioada următoare. Modificarea legislativă va fi făcută printr-o ordonanță de urgență, a anunțat Nicu Marcu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), într-un interviu acordat Agerpres. Modificarea va pune presiune pe firmele de asigurări care plătesc cu mare întârziere acum polițele RCA.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Netfllix a depăşit pragul de 200 de milioane de abonaţi. Peste 500 de titluri, în post-producţie sau gata de lansare

Serviciul de streaming Netfllix a depăşit pragul de 200 de milioane de abonaţi la nivel global, iar compania a anunţat că peste 500 de titluri se află în post-producţie sau gata de lansare.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Autobuze electrice fabricate în Polonia și Cehia, la Iași și în alte 6 orașe din România

Ministerul Lucrărilor Publice a finalizat licitația pentru achiziția a 131 de autobuze electrice destinate orașelor Iași, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Suceava, Târgu Mureș și Pitești.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Alte 2.520 de doze de vaccin au fost distribuite către 15 centre de vaccinare din Iași

Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de vaccinare din judelul Iași a unui număr de 2.520 de doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, astfel:   Spitalul Clinic de Boli …

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Patru dintre foștii parlamentari USR nu au vrut să renunțe la pensia specială și nu și-au depus demisiile înainte de finalul mandatului. Unul a fost exclus din partid, ceilalți trei au plecat singuri / Un fost deputat USR primește acum două pensii speciale

Mai mulți foști senatori și deputați USR au refuzat să demisioneze din Parlament înainte de terminarea mandatului din legislatura 2016 – 2020, fiind astfel eligibili pentru a primi pensia specială, arată datele puse la dispoziția G4Media.ro de Camera Deputaților și Senat.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Activistul de mediu Daniel Bodnar implicat într-un grav accident de circulație. Medicii suceveni se tem că acesta va rămâne paralizat la picioare și l-au trimis de urgență la Iași

Aseară, în jurul orei 02.30, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație produs pe raza comunei Sucevița.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

GALERIE FOTO – Managerii marilor companii se implică în campania de vaccinare. Zilnic, sute de ieșeni și angajați Antibiotice Iași se vor vaccina în cadrul Centrului de vaccinare a+

Începând de astăzi, 18 ianuarie, Antibiotice Iași pune la dispoziția angajaților și a membrilor comunităților învecinate companiei, în mod voluntar, propriul Centru de Studii Clinice ca centru de vaccinare anti Covid-19, cu o capacitate de vaccinare de peste 120 de persoane zilnic.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Record de persoane vaccinate în România: peste 30.000 în ultimele 24 de ore

30.237 de persoane au fost vaccinate anti-Covid în ultimele 24 de ore în România, din care 29.162 au primit prima doză de vaccin, iar 1.075 de persoane au primit a doua doză (rapelul), potrivit unui comunicat al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Studenţii solicită creşterea fondului de burse şi a subvenţiei pentru cămine şi cantine

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) înaintează Guvernului şi Parlamentului, în contextul pregătirilor pentru Legea bugetului de stat pentru anul 2021, mai multe propuneri, printre care creşterea fondului de burse studenţeşti şi a subvenţiei pentru cămine şi cantine şi solicită stabilirea unei subvenţii distincte pentru finanţarea activităţilor Centrelor de Consiliere şi Orientare în Carieră în vederea sporirii angajabilității.

vezi stirea
1 2 3 78