Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Week-end cu rugby pe Stadionul Tepro. Politehnica Iași întâlnește CSM Galați, sâmbătă, 14 mai, de la ora 11.00, în cadrul etapei a 4-a din Liga Națională

  • mai 13, 2022
  • Narcis Pohoata
Rugbiștii de la CS Politehnica Iași revin în acest week-end în fața propriilor suporteri, în căutarea celui de-al doilea succes în Liga Națională.
Sâmbătă, 14 mai, cu începere de la ora 11.00, Politehnica Iași, echipă pregătită de trioul Cosmin Rațiu, Mihai Stuparu și Ioan Iftode, va întâlni pe propriul teren formația CSM Galați, într-o partidă din etapa a 4-a a Grupei B a Ligii Naționale de Rugby.
În urmă cu două săptămâni, la primul joc pe propriul teren din acest sezon, ieșenii au fost învinși de CS Năvodari, dar s-au revanșat în runda următoare, când s-au impus clar la Bârlad. Adversarii noștri de sâmbătă au debutat în LNR cu o victorie la Bârlad, în etapa a II-a au stat, iar runda trecută au cedat pe propriul teren cu Grivița București.
Formația probabilă a gazdelor pentru meciul cu CSM Galați este următoarea: Dinu, Popovici, Platon – Vasilache, Fânariu – Giușcă, Arariței, P. Chiriac – Vaman, Michiduță (căpitan) – Nicuță, Curcan, Neagu, M. Chiriac – Matveev.
Rezerve vor fi Matei, Goncear, Vieru-Găină, Bișoc, Holbocianu, Husdup, Ignea și Bălan.
Foto: Politehnica Iași