Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Vicepreședintele Politehnicii Iași, Dan Ștefan Cojocaru, la ”Repriza a 3-a”: ”În proporție de 99 la sută, Cornel Șfaițer va veni în Copou”

  • ianuarie 10, 2022
  • Narcis Pohoata

În proporție de 99 la sută, Cornel Șfaițer va veni în conducerea clubului Politehnica Iași, a anunțat vicepreședintele grupării din Copou, Dan Ștefan Cojocaru, luni, în cadrul emisiunii Repriza a 3-a, la Radio HIT.

Potrivit oficialului ieșean, Cornel Șfaițer ar putea fi prezentat oficial, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Omul de afaceri botoșănean care a condus clubul Sepsi Sf. Gheorghe în ultimul an și jumătate va fi, foarte probabil, președinte al Consiliului de Administrație la Poli Iași. În prezent, această funcție este ocupată de fosta glorie a fotbalului ieșean, Vasile Simionaș, care va deveni, cel mai probabil, președinte de onoare al clubului din Copou după venirea lui Șfaițer.

”99 la sută ni se va alătura”

Potrivit vicepreședintelui Dan Ștefan Cojocaru, Șfaițer ar putea fi prezentat miercuri.

”Nu este încă totul bătut în cuie, vom mai avea mâine (n.r. marți) discuții, dar în proporție de 99 la sută domnul Cornel Șfaițer ni se va alătura în conducerea administrativă a clubului și împreună vom face tot ce ne va sta în putință pentru a aduce Iașiul în prima ligă. Încă nu am stabilit, dar probabil Cornel Șfaițer va fi președinte al Consiliului de Administrație. Încă sunt discuții, care se vor finaliza până la sfârșitul zilei de mâine. Probabil miercuri vom ști mai multe și vom anunța totul. Dacă totul va merge conform planurilor, miercuri îl vom avea pe Cornel Șfaițer în conferință de presă la Iași”, a declarat vicepreședintele Dan Ștefan Cojocaru în cadrul emisiunii Repriza a 3-a, la Radio HIT.

”Vrem să readucem Iașiul în prima ligă”

Acesta a confirmat că discuțiile pentru cooptarea lui Șfaițer în conducerea clubului au fost purtate încă din vara anului trecut.

”Este un proiect pe care l-am început acum 5-6 luni. Știam la ce ne înhămăm și pasul meu de a veni alături de club a fost făcut în speranța că îl vom convinge pe Cornel Șfaițer – un manager de top, să vină la Politehnica. Știm afinitatea lui pentru Iași și fiind un prieten foarte apropiat de-al meu am zis că Iașiul ar merita să facă un pas foarte important în fotbalul românesc, să terminăm cu amatorismul existent la club în trecut. Vrem să facem un nou proiect, pe termen un pic mai lung, un proiect foarte serios, la care să ni se alăture nu doar Cornel Șfaițer, ci și alte persoane dispuse să ajute. Dar Cornel nu este Mesia! Trebuie să muncim foarte mult împreună, avem nevoie și de susținerea și încrederea municipalității, a orașului, pentru că Politehnica este echipa orașului. Domnul Șfaițer va veni voluntar la Iași, la fel ca mine și cu toții din conducere vom pune osul pentru a readuce Iașiul acolo unde îi este locul, în prima ligă a țării”, a completat vicepreședintele Dan Ștefan Cojocaru.

(Narcis POHOAȚĂ)