Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Un nou dezastru! Poli Iași – Viitorul 0-3, în etapa a 4-a din play-out. Fără golgeterii Andrei Cristea și Calcan, dați afară de Nicolo Napoli, ieșenii nu au marcat niciun gol în play-out!

  • aprilie 29, 2021
  • Narcis Pohoata

Poli Iași a ratat o nouă șansă uriașă de a urca pe loc de baraj, dar își merită soarta. Măcinată de scandalurile din interior, mai nou și de deciziile dezastruoase luate de antrenorul Nicolo Napoli, Poli Iași arată rău de tot pe acest final de sezon, iar Liga 2 este tot mai aproape de Copou.

Deși echipa suferă vizibil în ofensivă, Nicolo Napoli și-a permis luxul de a-i da afară din lot pe principalii oameni de gol Andrei Cristea și Calcan, iar decizia italianului s-a întors împotriva sa și a propriei echipe.

Poli a suferit o nouă umilință, 0-3 acasă cu Viitorul, iar șansele de a evita retrogradarea țin mai degrabă de o minune. Andrei Ciobanu a reușit o dublă din penalty în prima parte, în minutele 6 și 22 (faulturi comise de De Iriondo la Benzar, respectiv Brănescu la Tsoumou), iar Jo Santos a închis tabela în prelungiri, cu o execuție frumoasă, din careu.

Viitorul acumulează 22 de puncte și ia o gură uriașă de oxigen în economia luptei pentru menținerea în prima ligă, în timp ce Poli Iași rămâne pe ultimul loc, cu șanse tot mai mici de salvare.

(Narcis POHOAȚĂ)