Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Un nou caz Djokovic, la Melbourne! Jucătoarei cehe Renata Voracova i s-a anulat viza pentru Australia și a fost plasată în carantină în acelaşi hotel cu tenismanul sârb

  • ianuarie 07, 2022
  • Narcis Pohoata

Nicio zi fără scandal la Melbourne! În plină controversă privind anularea vizei sârbului Novak Djokovic, presa din Australia a scos la iveală un nou caz de acest fel. De această dată este vorba de o jucătoare!

Astfel, jurnaliștii au anunțat că jucătoarei cehe Renata Voracova, locul 81 mondial la dublu, i s-a anulat viza pentru Australia şi sportiva se află în prezent în hotelul de carantină în care este şi liderul ATP Novak Djokovici.

Voracova a participat deja la turneul Summer Set 2, de la Melbourne, în proba de dublu. Cehoaica a concurat alături de jucătoarea poloneză Katarzyna Piter, cele două sportive fiind eliminate în primul tur de echipa Lesley Pattinama Kerkhove/Arina Rodionova (Olanda/Australia).

Renata Voracova a fost reţinută joi de poliţia de frontieră şi a fost dusă la Park Hotel din Melbourne, unde se află şi Djokovici. Voracova ar fi fost informată că trebuie să părăsească rapid ţara. Se pare că sportiva ar fi intrat luna trecută în Australia cu o scutire de la vaccinare emisă de Tennis Australia, pentru că a contractat recent covid-19 şi s-a vindecat.