Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Un iPhone 11 găsit după 6 luni pe fundul unui lac este încă funcțional. Cui aparține

  • martie 21, 2021
  • Cincu Violeta

Un scafandru care a găsit un iPhone 11 în fundul unui lac a fost uimit să constate că funcționează în continuare, după ce a stat în apă șase luni.

Clayton Helkenberg a găsit telefonul pe fundul lacului Harrison, Columbia Britanică, și chiar a reușit să înapoieze telefonul proprietarului său.

Pe fundul lacului, Clayton a mai găsit și niște ochelari de soare, sticle și brichete, printre alte bucăți de gunoi. De asemenea, a găsit un telefon cu clapetă.

După ce a curățat telefonul iPhone11, l-a aprins și a fost șocat să constate că funcționează perfect. Se afla pe fundul lacului de șase luni, când proprietara l-a scăpat în timpul unei excursii cu barca, în septembrie 2020.

Fatemeh Ghodsi, din Vancouver, a povestit pentru CBC că nu a mai putut face nimic, după ce personalul din parcul natural a informat-o că nu va fi posibil să-l găsească.

Citiți continuarea și vedeți filmări AICIhttps://stirileprotv.ro/divers/un-iphone-11-gasit-dupa-6-luni-pe-fundul-unui-lac-este-inca-functional-cui-apartine.html