Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Trei focare noi COVID-19 la Iași, la Spitalul Providența, Institutul Regional de Oncologie din Iași și la Colegiul Național ,,Vasile Alecsandri”

  • octombrie 14, 2021
  • Diana Nechita

Direcţia de Sănătate Publică din Iași cu privire la apariția a trei focare Covid-19 din judeţul Iaşi. Primul focar este la Spitalul Providența din Iași, la Blocul alimentar, fiind infectate trei bucătărese. Drept măsuri, pozitivii au fost izolați la domiciliu și a fost efectuată dezinfecția spațiului bucătăriei.

Totodată, la Institutul Regional de Oncologie din Iași, la secția de Chirurgie oncologică, sunt nouă persoane infectate cu COVID-19. Șase dintre acestea sunt cadre medicale și trei sunt pacienți. S-a hotărât sistarea internărilor. S-a efectuat testarea tuturor pacientilor si a personalului medical.

Un al treilea focar este la Colegiul Național ,,Vasile Alecsandri” Iași, unde sunt 29 de persoane depistate pozitiv la infectarea cu COVID-19. 27 sunt elevi și două persoane sunt cadre didactice. Pozitivii au fost izolați la domiciliu. S-a efectuat curățenia și dezinfecția spațiilor secției.