Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Top 10: Care au fost cele mai populare reclame pe YouTube în România în 2020

  • februarie 26, 2021
  • Cincu Violeta

2020 a fost anul în care YouTube a atins un număr record de români activi în platformă: 12 milioane lunar, dar și de branduri care s-au promovat prin formatele video cele mai cunoscute: „TrueView in stream”, Bumper, „Video for action” (pentru obiective de performanță).

Topul “YouTube Ads Leaderboard” selectează cele mai populare reclame care au rulat pe YouTube într-o anumită perioadă, reclame care au reușit să genereze interes și în afara publicului țintă atins în campanii.

Clasamentul ia în calcul mai mulți indicatori relevanți, precum vizualizările organice, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclamă) sau rata de interacțiune.

Primul loc este ocupat de spotul pentru promovarea unui joc. Pentru lansarea „The Last of Us Part II în România”, echipa PlayStation4 a vrut să ajungă la cât mai mulți gameri români. Campania de comunicare a constat în adaptarea locală a temei muzicale din joc, “Through the Valley”, în variantă folclorică și în limba română

Continuarea aicihttps://www.europafm.ro/top-10-care-au-fost-cele-mai-populare-reclame-pe-youtube-in-romania-in-2020-video/