Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Tony da Silva, întâlnire surpriză cu Cristiano Ronaldo la antrenamentul Iașiului. Gestul făcut de portughez cu care i-a impresionat pe angajații clubului

  • aprilie 01, 2024
  • Narcis Pohoata

La mai puțin de 24 de ore după ce a bătut palma cu președintele Cornel Șfaițer, portughezul Tony da Silva a intrat deja în pâine la Politehnica Iași. Tehnicianul lusitan în vârstă de 43 de ani care s-a remarcat ca fotbalist în fotbalul românesc la CFR Cluj, unde a cucerit mai multe trofee, a fost prezentat oficial luni seară, după care a efectuat primul antrenament. 

Tony, întâlnire surpriză cu Cristiano Ronaldo la antrenamentul Iașiului

În drum spre terenul 2 de antrenament, Tony a avut surpriza să dea nas cu nas cu un mic Cristiano Ronaldo. Lusitanul a fost întâmpinat de mai mulți puști care jucau fotbal, iar unul dintre ei era îmbrăcat tricoul lui Cristiano Ronaldo.

”Hei, Cristiano Ronaldo! Ce faci, ești bine?”, a exclamat bucuros Tony, care s-a fotografiat cu cei mici și le-a acordat autografe.

Întrebat de copii dacă salvează Iașiul de la retrogradare, Tony le-a spus celor mici că este nevoie de multă muncă, după care i-a invitat să vină la fiecare meci și să susțină echipa favorită din tribune.

”Trebuie să muncim mult, copii! Și noi avem nevoie de sprijinul vostru. Să veniți la stadion să strigați Poli Iași, Poli Iași”, a mai spus Tony da Silva, noul antrenor al Politehnicii Iași.

De remarcat că Tony a făcut un gest apreciat de către toată suflarea din Copou. La scurt timp după ce a venit pentru prima dată la stadion, fostul fundaș al CFR-ului a ținut să se întâlnească cu toți cei care sunt angajați la club, care fac parte din personalul auxiliar.

(Narcis POHOAȚĂ)