Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Surpriza pregătită de tricolori unui mic suporter ieșean, la Hamburg

  • octombrie 10, 2021
  • Narcis Pohoata

Andrei Pancu, din Iași, are 12 ani. Merge constant la meciurile României și a decis în această vară, fix în ziua în care a împlinit această vârstă, minimă pentru vaccinare, să parcurgă această etapă astfel încât să nu mai treacă prin emoțiile testărilor care îi puteau pune în pericol accesul la meciurile de fotbal! L-a rugat pe tatăl său și astfel, după vaccinare, a putut fi pe stadion fără probleme!

Tânăr jucător la LPS Iași, Andrei a fost vineri în tribune, la Hamburg, urmărind Germania – România alături de tatăl său.

”Tricolorul Răzvan Marin a descoperit cu bucurie povestea puștiului și a vrut să-i facă o bucurie lui Andrei. Iar sâmbătă dimineață, la Hotelul Le Meridien unde sunt cantonați tricolorii în Germania, Andrei și tatăl său au primit tricoul de joc al lui Răzvan din partida de vineri! Din păcate, întâlnirea față în față cu jucătorul se amână, date fiind condițiile protocolului UEFA”, a scris FRF pe site-ul oficial.

S-a vaccinat de ziua lui

ProSport a prezentat vineri, în exclusivitate, povestea lui Andrei Pancu, un copil de doar 12 ani, din Iași, care s-a vaccinat special pentru a putea merge la meciurile tricolorilor.

Acesta a anticipat un joc bun al României la Hamburg, declarând înainte de meci că elevii lui Mirel Rădoi pot obține măcar un punct,

”Abia aștept să ajung la meci. Eu zic că batem cu 1-0 dacă se poate. Dar ar fi bun și un egal. Răzvan Marin e jucătorul preferat. Am făcut vaccinul special ca să merg la meciuri, să nu mai fac teste Covid. Eu zic că ne calificăm la Mondiale. Avem șanse și la locul 1, chiar dacă sunt mai mici, dar putem să ne calificăm și de pe locul 2. HAI România, câștigăm în Germania, batem și Armenia și stăm liniștiți”, spunea pentru ProSport Andrei Pancu, cu puțin timp înainte de a se îmbarca în avionul care l-a dus la Hamburg, alături de tatăl său.

Micul suporter al tricolorilor joacă fotbal de la 3 ani și jumătate, a făcut primii pași în fotbal la clubul privat Didi Junior Iași, iar acum este mijlocaș central la Liceul cu Program Sportiv Iași. Deși are doar 12 ani, Andrei are deja două turnee finale de Campionat European văzute pe stadion, EURO 2016 și EURO 2020.

”Unii tremurau de frică, Andrei abia aștepta să se vaccineze”

Nicu Pancu, tatăl lui Andrei, explică de ce fiul său și-a dorit atât de mult să se vaccineze.

”Andrei a împlinit 12 ani pe 23 iunie anul acesta și în ziua în care a împlinit anii am fost cu el și s-a vaccinat cu Pfizer. Erau persoane la rând cărora le era frică, iar el nu știa cum să facă vaccinul mai repede, pentru a putea călători la meciurile de dotbal. Am avut bilete luate la meciurile de la București din cadrul Campionatului European, în acest an, iar Andrei a trebuit să facă test Covid pentru a putea intra pe stadion, înainte de a se vaccina. Și a avut niște emoții extraordinare la București, sperând să iasă negativ”, a declarat Nicu Pancu, un fan înfocat al echipei naționale, nelipsit de la partidele din deplasare ale tricolorilor, de ani buni.

(Narcis POHOAȚĂ)

Foto: frf.ro