Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Succes important în lupta pentru promovare pentru fetele de la Navobi Iași

  • septembrie 26, 2021
  • Narcis Pohoata

Terenul sintetic din Copou a găzduit, duminică dimineață, la concurență cu antrenamentul Politehnicii de pe terenul 2, derby-ul Seriei I din Liga a 2-a de fotbal feminin dintre Navobi Iași și Selena Constanța, principalele candidate la șefia grupei.

Fetele de la Navobi au câștigat derby-ul cu formația de la malul mării cu scorul de 2-1 (2-0) și au luat o opțiune importantă pentru câștigarea seriei.

Navobi a condus la pauză cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Magda Drăgan, în minutul 9 și Ana Palaghia (42), iar echipa oaspete a redus din diferență cu zece minute înainte de final, din penalty.

În minutul 89, gazdele au ratat un penalty prin Elena Răduc.

În urma acestei victorii, Navobi a acumulat punctaj maxim după trei etape și s-a instalat în fruntea clasamentului, cu 9 puncte, fiind urmată de Csikszereda Miercurea Ciuc (2 meciuri), Selena Constanța și Vulpițele Galbene, toate cu câte 6 puncte.

”A fost un meci greu, însă dorința și concentrarea echipei noastre au făcut diferența. Ne dorim să continuăm la fel și în următoarele etape și să rămânem pe primul loc până la finalul sezonului. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost astăzi alături și ne-au încurajat și îi așteptăm și la următoarele partide de pe teren propriu. Jocul dintre primele două locuri din clasament s-a ridicat la nivelul așteptărilor. A fost un meci echilibrat, pe alocuri încrâncenat, iar în final plusul de prospețime și de concentrare a făcut diferența în favoarea noastră. Am trecut un prim test important, urmează alte finale cu Odorheiul Secuiesc, Miercurea Ciuc și Romanul”, a declarat la final managerul echipei Navobi Iași, Adrian Ambrosie.

În următoarea etapă, Navobi va juca în deplasare cu, Odorheiu Secuiesc, pe 9 octombrie.

(Narcis POHOAȚĂ)