Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Sportivii de la CSM Iași au cucerit 24 de medalii la Campionatele Naționale și Cupa Europeană de culturism-fitness de la Sibiu

  • septembrie 14, 2021
  • Narcis Pohoata

La Sibiu au avut loc, în week-end, Campionatele Naționale de culturism-fitness pentru cadeți, juniori, tineret și seniori și Cupa Europeană, întreceri la care sportivii de la CSM Iași au avut evoluții de excepție.

Antrenorii Felicia Purice Russ și Cristian Russ au deplasat la Sibiu un lot format din 20 de sportivi la toate categoriile de vârstă, iar aceștia au cucerit 24 de medalii!

În prima zi, juniorii (sportivi cu vârste de până în 23 de ani) ieșeni au cucerit 19 medalii, dintre care 8 de aur, 9 de argint și 2 de bronz, iar în ziua a doua de concurs seniorii (peste 23 de ani) au urcat de patru ori pe podium, o medalie fiind de aur și 3 de argint. CSM, club condus de prof. Nucu Antohi, a obținut un titlu european și la Cupa Europeană, prin Alin Stoleru.

Iată care sunt sportivii medaliați de la CSM Iași la Campionatele Naționale și Cupa Europeană:

Campionatele Naționale

Juniori

Aur: Onofrei Mihăiță, Cristea Robi, Năstruț Claudia, Jugănariu Matei, Știufliuc Florentina, Trocea Andrei, Oprea Paul.

Argint: Copcea Dragoș, Copcea Constantin, Știufliuc Florentina, Ștefan Alex, Năstruț Claudia, Costin Andreea, Oprea Paul, Așchiopoaei Andreea și Gherman Angela.

Bronz: Gherman Angela – două medalii.

Seniori

Aur: Alin Stoleru

Argint: Costin Andreea, Trocea Andrei, Oprea Paul.

Cupa Europeană

Aur: Alin Stoleru

”Sportivii secției de performanță de la clubul CSM Iași au obținut rezultate foarte bune la Campionatele Naționale și Cupa Europei, atât la juniori, cât și la seniori. Mai mulți juniori au concurat cu succes și la seniori, reușind să urce pe podium, iar aceste medalii nu fac decât să ne întârească speranțele că în momentul când acești sportivi vor termina junioratul, adică la 23 de ani inclusiv, vom avea lotul de seniori asigurat pentru secția de performanță. Mulți dintre sportivi au 6-7 luni de pregătire, Gherman Angela chiar 4 luni, iar asta este o dovadă că seriozitatea, pasiunea, motivația pentru acest sport se finalizează cu rezultate pe măsură”, a declarat la radio HIT prof. Felicia Purice Russ.

Sportivii ieșeni se pregătesc acum pentru Grand Prix-ul Internațional de la Dej, Cupa Federației, dar mai ales pentru Campionatele Mondiale ce vor avea loc în luna noiembrie. ”Nu avem timp de respiro, lotul pentru Mondialele din luna noiembrie rămâne în pregătire. Dar până atunci, în octombrie avem Cupa Federației, la Tg. Neamț și Grand Prix-ul Internațional Pro Nutrition, la Dej. La Mondiale îi vom avea în lot pe Sandu Ștefana, Alin Stoleru, Oprea Paul, Trocea Andrei și Jugănariu Matei”, a completat prof. Felicia Purice Russ.

(Narcis POHOAȚĂ)