Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Simona Halep a câștigat clar duelul cu Elena Gabriela Ruse, calificându-se în sferturi la Melbourne Summer Set 1. Irina Begu s-a calificat și ea în sferturi, la Summer Set 2, în timp ce Sorana Cîrstea s-a oprit în optimi

  • ianuarie 06, 2022
  • Narcis Pohoata

Simona Halep și Irina Begu s-au calificat, astăzi, în sferturile de finală ale turneului Summer Set, de la Melbourne, în timp ce Sorana Cîrstea și Elena Gabriela Ruse au fost eliminate în optimi.

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, în această noapte, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Elena-Gabriela Ruse, numărul 87 mondial, în optimile turneului Summer Set 1.

În sferturi, Simona va juca cu elvețianca Viktorija Golubic, numărul 43 mondial, care a trecut în optimi de olandeza Lesley Kerkhove, scor 6-3, 6-0.

În sferturile turneului Summer Set 2 s-a calificat, astăzi, și Irina Begu, locul 62 WTA, după ce a învins-o în 3 seturi pe italianca Jasmine Paolini, numărul 53 mondial, scor 3-6, 6-2, 6-3.

În faza următoare, Irina Begu o va întâlni pe americanca Amanda Anisimova, care a eliminat-o în optimi pe Sorana Cîrstea, scor 6-4, 6-1.

Irina Begu s-a calificat în sferturi și în proba de dublu, alături de Nina Stojanovic, din Serbia.

Cele două jucătoare au învins, ieri, în optimi, perechea Beatriz Haddad Maia / Nuria Diaz (Brazilia/Spania), scor 7-6, 6-4 și vor juca în sferturi cu echipa Aliona Bolsova / Katarzyna Kawa (Spania/Polonia).

Tot joi dimineață, perechea Irina Bara/Ekaterine Gorgodze (România/Georgia) a fost eliminată în primul tur al probei de dublu de la Melbourne Summer Set 2.

Bara şi Gorgodze au fost învinse în optimi de cuplul Viktorija Golubic/Astra Sharma (Elveţia/Australia), scor 5-7, 6-4, 12-10.