Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Sancțiune de 300 de euro pentru funcționarii publici din Grecia care refuză să se vaccineze și să facă teste de diagnostic COVID

  • septembrie 24, 2021
  • Diana Nechita

Ministrul grec de interne, Makis Voridis, a  spus că plângerile depuse de negaționiștii Covid împotriva cadrelor didactice și a cadrelor medicale sunt ridicole și neîntemeiate. Acesta susține că trebuie formulate plângeri pentru acuzații mincinoase care să ducă la arestări.

„Trebuie dată o direcție generală pentru ca aceste plângeri să fie clasate imediat, fără o verificare specială, ca fiind în mod evident neîntemeiate și false și să rămână doar plângerea pentru acuzație mincinoasă și defăimare, pentru ca cei care recurg la astfel de lucruri să fie duși în fața justiției”, spune el.

Ministrul grec de interne a precizat că pentru funcționarii publici care refuză să se vaccineze și să facă teste de diagnostic Covid, se va pune în aplicare dispoziția care prevede o amendă de 300 de euro pe săptămână pentru funcționarul în cauză, subliniind totodată că amenda se va reține din salariul respectivului angajat.