Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Sâmbătă, concert Gramofone în Trumpets

  • ianuarie 14, 2022
  • Radu Cucuteanu

Gramofone este o formație de funk din București, care face parte din comunitatea de trupe indie Stray Lights. Pe 15 ianuarie ajung pentru prima oară la The Trumpets.

Povestea Gramofone începe în vara anului 2013, cu câteva experimente instrumentale adunate într-un EP numit Intervention.

Cu timpul, experimentele au luat forme mai complexe și mai îndrăznețe. Așa s-a conturat albumul Confessions from the Belly of the Beast, un discurs muzical ce pune sub lupă aspecte universale ale societății moderne, inspirate din realitatea prezentă, dar și dintr-un univers distopic.

Cu toții ne-am confruntat la un moment dat cu: dorința de integrare, contrabalansată de teama de a fi uniformizați, impactul mass-media, munca depusă mecanic și fără scop, indiferența guvernanților, singurătatea, nostalgia copilăriei și, nu în ultimul rând, realizarea că deținem, cel puțin parțial, controlul asupra propriilor noastre vieți – I’m smart and I’m in control.

Astăzi, Gramofone înseamnă Paul Drăgușin (clape & voce), Vlad Dumitrescu (chitara & voce), Radu Camburu (bass) și Cristi Nicoară (tobe).

_______________________________________

Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore. Pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, este nevoie ca acest fapt să fie dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).

Pentru a avea acces la acest eveniment, vă rugăm să aveți aceste documente fie printate, fie pe telefon.