Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Sabrerii de la CSS Unirea Iași, vicecampioni naționali la cadeți, pe echipe

  • noiembrie 23, 2021
  • Narcis Pohoata

La București se desfășoară în aceste zile Campionatele Naționale de scrimă pentru cadeți și juniori pe echipe.

Luni, în concursul masculin de cadeți, echipa clubului CSS Unirea Iași, formată din Andrei Bărbuță, Casian Cîdu, Iustin Cîdu și Răzvan Ioan Mihăilă, a intrat în posesia medaliei de argint, după ce a pierdut finala cu CS Dinamo 1 (Vlad Covaliu, Rareș Gheorghe, Nicolas Lupu, Marco Șovar), 34-45.

În sferturile de finală, sabrerii pregătiți la CSS Unirea Iași de Radu Tofan, Alexandru Sirițeanu și Alin Lupeică au învins echipa CSA Steaua București 2 cu 45-22, iar în semifinale ieșenii au trecut de CSA Steaua București 1 cu 45-42.

CSA Steaua 1 (Ionuț Duțu, Dacian Enache, Mihnea Enache, Paul Iacob) a obținut medalia de bronz, după victoria cu 45-39 obținută în finala mică în fața echipei CS Dinamo 2 (Cristian Doană, Radu Mercurian, Luca Radu, Iannis Roșescu).

CSM Iași, cu Rareș Agavriloaie, Șerban Albu și Alexandru Eva în componență, s-a clasat pe locul 11.

În optimi, CSM a pierdut cu 45-43 în fața echipei CSA Steaua București 2, după care ieșenii au cedat la limită cu CS Dinamo București 3, scor 44-45, în turneul pentru locurile 9-16, concursul fiind încheiat cu un success la CSTA București în meciul pentru locul 11, 45-41.

La sabie feminin junioare, CSS Unirea Iași (Teodora Chicoș, Ioana miruna Condrea, Alexia maria Grosu) s-a clasat pe locul 10, iar CSM Iași (Cătălina Matei, Ilinca Minea, Cătălina Znacom) a terminat pe poziția a 13-a.

Astăzi, marți, 23 noiembrie, au loc alte două întreceri cu ieșeni la start, concursul feminin de cadete și cel masculine de juniori.

(Narcis POHOAȚĂ)

Foto: Facebook Federatia Romana de Scrima