Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Rugbistele de la Politehnica Iași, reginele balonului oval. Două noi titluri naționale pentru fetele pregătite de prof. Neculai Tarcan, Gabriela Lepciuc și Viorica Ursanu

  • octombrie 10, 2021
  • Narcis Pohoata

Echipele feminine de rugby în VII ale Politehnicii Iași și-au reconfirmat în acest an supremația pe plan intern, cucerind titlurile naționale atât la senioare, cât și la junioare.

Cele două formații ieșene pregătite de prof. Neculai Tarcan, Gabriela Lepciuc și Viorica Ursanu (preparator fizic) au obținut victorii pe linie în cadrul turneelor desfășurate sâmbătă, la Pașcani și și-au adjudecat titlurile naționale cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Senioarele au câștigat cu scorul de 19-7 duelul cu marea rivală Agronomia București, reușind să revină de la 0-7, iar în celelalte două meciuri s-au impus fără probleme în fața grupărilor CSU Cluj (43-0) și CSM Pașcani (24-10). De cealaltă parte, junioarele au obținut tot trei victorii, 52-0 cu CSS Unirea Iași, 33-0 cu Aurora Băicoi și 28-0 cu Arieșul Mihai Viteazu.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Politehnica Iași conduce la general cu un avans consistent și nu mai pot fi întrecute de urmăritoare.

”Agronomia ne-a condus la pauză cu 7-5, ne-am așteptat că-și va juca ultima șansă cu multă ardoare, dar ne-am mobilizat mult mai bine în repriza a doua, ne-am făcut jocul nostru și am câștigat meciul care a adus Iașiului un nou titlu de campioană națională. Fetele sunt foarte valoroase, muncesc foarte mult, păcat că nu le vede nimeni în afară de CS Politehnica Iași”, a declarat prof. Neculai Tarcan pentru site-ul clubului ieșean.
„A fost un turneu reușit, ne-am atins obiectivul de a ne menține titlul de campioană atât la senioare, cât și la junioare. Felicitări tuturor pentru acest turneu”, a completat și prof. Gabriela Lepciuc.
Clasament general la senioare:
1. CS POLITEHNICA IAȘI 27 puncte – campioană națională
2. CS Agronomia 21
3. CSM Pașcani 13
4. CSU Cluj 11

LOT SENIOARE: Loredana Juncanariu, Georgiana Gabor, Oxana Bunici (Republica Moldova), Simona Roșca, Andreea Berbeci – linia I; Alice Ulyankina (Ucraina), Ana Maria Bocan – demi; Ana Maria Sandu, Andreea Nechifor – uverturi; Oxana Nikoriak (Ucraina) – centru; Maria Atomi (căpitan), Ana Maria Călin – aripi.

Antrenori: Neculai Tarcan, Gabi Lepciuc și preparator fizic Viorica Ursanu.

Clasament general la junioare:
1. CS POLITEHNICA IAȘI 27 puncte – campioană națională
2. Aurora Băicoi 19
3. Arieșul 15
4. CSS „Unirea” Iași 11

LOT JUNIOARE: Ana Maria Mirăuță (căpitan), Mădălina Bejan, Mara Chiriac, Diana Mîndrilaș, Carina Dascălu, Nicoleta Ciobanu, Maria Ciobanu, Diana Gavril, Nicoleta Meșina, Petronela Mocanu, Ana Hârțan și Elena Măzărache.

Antrenori: Neculai Tarcan, Gabi Lepciuc și preparator fizic Viorica Ursanu.

(Narcis POHOAȚĂ)