Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Rezultatele la Bacalaureat 2022 vor fi publicate luni, 27 iunie, până la ora 12:00, pe edu.ro

  • iunie 27, 2022
  • Diana Nechita
Bacalaureat-2022.

Rezultatele la Bacalaureat 2022 vor fi publicate luni, 27 iunie, până la ora 12:00, pe edu.ro. Rezultatele vor fi publicate în format anonimizat, ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile.

Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific. Începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, candidații nemulțumiți de note pot depune contestații inclusiv prin mijloace electronice.

După afișarea rezultatelor la BAC 2022, în aceeași zi, începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, se pot depune contestațiile. Acestea fie sunt depuse personal la unitatea unde a fost susținut examenul, fie se transmite prin email, la adresa special pusă la dispoziție în acest scop, în același interval de timp.

„În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora”, potrivit Ministerului Educației.