Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Reacția lui Piedone, după ce a aflat condamnarea în dosarul Colectiv: „Închisorile sunt pentru oameni. Mă duc cu demnitate, onoare și respect”

  • mai 13, 2022
  • Diana Nechita

Piedone a declarat, după pronunțarea sentințelor în dosarul Colectiv, că merge la închisoare „cu demnitate, onoare și respect. Închisorile sunt pentru oameni”, a spus acesta, condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Întrebat dacă are un mesaj pentru familiile celor care și-au pierdut viața în clubul Colectiv, acesta a răspuns: „Dacă acei părinți cred că eu, Piedone, le-am omorât copiii, așa să îi ajute Dumnezeu.”

„Astăzi, prin condamnarea mea, m-aș putea jertfi, dacă aș putea să învii cele 64 de victime, n-aș ezita. Sunt alții care stau ascunși în spatele paravanelor, stă vidul de legislație. Mă duc cu demnitate, cu onoare și respect. Dacă justiția a considerat asta, trăim pe pământ, nu în ceruri. Mai devreme sau mai trârziu multe alte lucruri vor ieși la iveală. Plec din lumea asta de rahat. Mă duc singur (n.red. la Rahova). Trebuie să îi organizăm pe acolo, să zugrăvim, să facem una alta. Să știți că închisorile sunt pentru oameni. Vinovați, nevionați, sunt pentru oameni”, a transmis Cristian Popescu Piedone.