Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Proiectul de reabilitare și modernizare a Spitalului de copii „Sf. Maria” din Iași se apropie de finalizare

  • februarie 07, 2023
  • Diana Nechita

În cadrul unei conferințe de presă de la Spitalul de Copii „Sf. Maria” la care au participat presedintele Consiliului Judetean Iași, Costel Alexe, vicepreședintele CJ, Marius Danga, și managerul Spitalului „Sf. Maria”, Alina Belu, a fost prezentat stadiul lucrarilor de reabilitare și modernizare a unității medicale realizate în urma unei investiții de 129,8 milioane de lei.

„Ne apropiem de momentul finalizării proiectului de reabilitare și modernizare a Spitalul de copii „Sf. Maria”, gradul de realizare fiind de 96,4%. În urma unei investiții de 129,8 milioane de lei, vom reda comunității un spital modern, complet reabilitat și adus la standarde europene. Am făcut până acum recepția lucrărilor la mai multe tronsoane, iar anul acesta vom reda integral spitalul cadrelor medicale spre a-și desăvârși actul medical, oferind servicii profesioniste bazate pe un suport tehnologic de ultimă generație. Vreau să-i asigur pe părinți că facem toate eforturile ca să avem la Iași cel mai mare și modern spital pentru copii din țară’’, a declarat președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.

În paralel cu reabilitarea și modernizarea actualelor spații medicale, se lucrează la extinderea și dotarea Unității de Urgență a Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria”.