Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

GALERIE FOTO – Proiecte importante pentru Academia Didi. A fost lansat site-ul oficial al academiei și parteneriatul cu ”The Football Brain”. Copiii au prezentat cele cinci trofee cucerite la ”Happy Stars Cup”

  • martie 11, 2021
  • Narcis Pohoata

Într-o perioadă în care fotbalul ieșean este măcinat de scandaluri și se scaldă în mediocritate la nivel de seniori, veștile bune vin dinspre sectorul juvenil. La câteva zile după ce au impresionat pe teren, cucerind patru medalii de aur și una de bronz la turneul ”Happy Stars Cup” organizat în Capitală de clubul Dinamo, copiii de la Academia Didi Junior Iași au avut joi încă un moment de bucurie.

În cadrul unei conferințe organizate într-un cadrul select, la Sala Chopin din incinta Palas Iași, conducerea academiei a lansat site-ul www.academiadidi.ro și a anunțat oficial parteneriatul cu aplicația ”The Football Brain”. Cu această ocazie au fost prezentate și cele cinci trofee cucerite la București de către micuții fotbaliști: locul 1 ocupat de grupele 2009, 2010, 2011 și 2012 și locul 3 pentru grupa 2013.

Site-ul lansat în cadrul unui parteneriat cu compania Brandweb, reprezentată de Armand Bertea, este ușor de utilizat și conține multe informații utile despre toate grupele Academiei Didi, știri, precum și fotografii individuale și de grup de înaltă calitate.

După prezentarea noilor obiective ale academiei de către managerul de marketing Andrei Lature, prof. Didi Florean, managerul Academiei Didi, cel care a fondat clubul în urmă cu 9 ani, a avut un prim discurs în care s-a referit la turneul de la București și a punctat ambițiile mari ale academiei. ”Copiii au avut emoții firești la turneul de la București, a fost prima competiție după un an de pauză. Dar ei au înțeles ce am făcut noi la laborator, așa cum spunem noi, adică la antrenamente. Cele mai importante nu sunt cifrele, ci evoluțiile copiilor, jocul arătat de cei mici. Am văzut toate meciurile și pot să spun că micii noștri artiști au jucat foarte bine. Au atras privirile lui Dănuț Lupu și Ionel Dănciulescu și chiar ne-au solicitat să le trimitem imagini cu ei, ca model. Acest lucru ne motivează și mai mult, ne dorim să devenim mai buni, pentru că sunt conștient de aluatul bun pe care îl am pe mână”, a declarat Didi Florean.

Colegul său Liviu Niță a apreciat la rândul său evoluția copiilor și i-a felicitat în mod special pe micuții fotbaliști de la grupa 2013, care au cucerit bronzul la primul lor turneu.

”Cei de acolo ne-au privit cu o oarecare suspiciune, pentru că fotbalul din Moldova se duce la vale, dar am arătat că avem potențial. Suntem mândri de copii, de părinți, de atitudinea lor. Toate trofeele sunt importante, dar mai special este cel al copiilor de la grupa 2013, aflați la primul lor turneu. Cea mai importantă realizare este a celor mici și îl felicit pe Bogdan Curpăn pentru ceea ce a realizat într-un timp scurt cu ei. Au fost mai întâi 3 copii, apoi 5, 7, 9 și așa s-a format o grupă foarte frumoasă”, a spus Liviu Niță, acesta fiind completat de Bogdan Curpăn: ”Sunt mândru de voi, copii! Le mulțumesc colegilor mei și părinților. Trebuie să țintim cât mai sus”.

La rândul său, Robert Gucianu a declarat: ”Îi felicit pe copii pentru joc, am jucat la un nivel foarte înalt, copiii au respectat cerințele stabilite acasă”.

La unison, antrenorii au ținut să mulțumească în mod special kinetoterapeutului Bianca Onofrei pentru efortul depus atât la antrenamente, zilnic, cât și pe întreaga durată a turneului de la București. Emoționată, Bianca s-a declarat încântată că lucrează cu micuții fotbaliști și le-a mulțumit că-i oferă șansa de a practica meseria. ”Mulțumesc că mi-ați dat șansa să lucrez cu acești copii atât de minunați, mulțumesc că mi-ați dat șansa să arăt cât de mult îmi iubesc meseria”, a spus kinetoterapeutul Bianca Onofrei.

În cadrul conferinței, managerul companiei Brandweb, Armand Bertea, a prezentat mai multe detalii despre site, dar și despre aplicația ”The Football Brain”.

(Narcis POHOAȚĂ)