Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Președintele Ciprian Paraschiv, atac frontal la primarul Mihai Chirica: ”Eu nu am venit la Poli ca să sărut inelul. Dânsul m-a chemat la Iași, înainte de campania electorală”

  • aprilie 07, 2021
  • Narcis Pohoata

Ședința extraordinară a Consiliului Local Iași, în cadrul căreia a fost respinsă finanțarea clubului Poli Iași cu suma de 390.000 de lei, a reaprins scandalul în Copou.

Acuzat public de către primar în ședință (”Paraschiv trebuie să plece”), președintele echipei ieșene a reacționat printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ciprian Paraschiv îl acuză pe primar de faptul că a îngropat cinci echipe în mandatul său, iar acum o duce spre groapă și pe a șasea, cea de fotbal.

”Nu am pronunțat deloc critic numele de Mihai Chirica până acum, în speranța că îl voi duce pe calea cea bună și va înțelege măcar în ceasul al 12-lea că drumul pe care a ales să meargă în sportul ieșean este falimentar.

Ultima brumă de speranță s-a risipit, așa că hai să spunem răspicat lucrurilor pe nume!

În mandatul dumnealui, Iașul a îngropat cinci echipe de primă ligă. Acum, se duce spre groapă și regele fotbal.

Asta pentru că domnul Chirica susține un Consiliu Director decrepit, cu care s-a întâlnit de nenumărate ori la palat, pe care l-a făcut să ia decizii care au aruncat clubul în haos. A rupt echipa de suporteri, de consilierii locali care nu-i sunt sub papuc, atitudinea sa inexplicabilă generând și acuze publice că e șantajabil de Adrian Ambrosie”, a scris președintele Paraschiv pe pagina sa de Facebook.

Oficialul (încă) al echipei din Copou a mai scris că a venit la Poli Iași chemat chiar de către primar, înainte de campania electorală. ”Eu nu am venit la Poli ca să sărut inelul, am venit să pun în practică experiența mea derulată la cel mai înalt nivel al fotbalului, în țară și Europa. Nu eu am bătut la ușă să vin la Iași, am fost chemat, coincidență, înainte de campania electorală, de domnul primar.

Am avut și reușite, și nereușite, dar, la fel ca anul trecut, salvam sigur echipa dacă eram lăsat în pace!

Acum intru în grupul unor nume imense ale fotbalului care nu au fost bune în Copou: Florin Prunea, Eugen Neagoe, Arcadie Zaporojanu (impresarul lui Mircea Lucescu), Tibor Selymes, Daniel Pancu, Andrei Cristea etc. Domnul primar rămâne cu Adrian Ambrosie și alte persoane cu probleme majore de competență, moralitate și verticalitate, care au o singură calitate. Nu spun că împăratul este gol!”, a completat Ciprian Paraschiv.

(Narcis POHOAȚĂ)