Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Premierul Florin Cîțu: ”Din iunie s-ar putea renunţa la masca de protecţie la plajă, sau în drumeţiile montane, dacă se atinge ţinta de vaccinare”

  • mai 04, 2021
  • Narcis Pohoata

Premierul Florin Cîţu a declarat marți că românii ar putea fi exceptați de la purtarea măștii sanitare la plajă sau în drumeţiile montane, din luna iunie, cu condiția să fie atinsă ţinta de vaccinare. Totodată, Cîțu le-a mulțumit românilor pentru faptul că au respectat măsurile în zilele de Paște. 

;

”Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă,  de exemplu. Fără mască dacă mergem la munte în drumeţie, dar putem vorbi şi de facilităţi pentru cei vaccinaţi. Singura soluţie de a scăpa de pandemie este să ne vaccinăm. Vreau să le mulţumesc românilor că am avut o sărbătoare pascală liniştită, fără niciun fel de evenimente”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Acesta a mai anunțat că de la 1 iunie restaurantele și hotelurile ar putea fi deschise la 100% din capacitate pentru persoanele vaccinate.  Totodată, renunțarea la purtarea măștii în aer liber ar fi posibilă după 1 august în România.