Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Poli Iași, victorie la limită în amicalul cu Hușana Huși

  • iulie 07, 2021
  • Narcis Pohoata

După două victorii concludente cu echipe de juniori, 3-0 cu Poli Under 19 și 11-0 cu LPS Iași, divizionara secundă Politehnica Iași a bifat miercuri primul succes în fața unei echipe de seniori, 1-0 (0-0) cu formația de Liga a 3-a Hușana Huși.

Unicul gol al partidei amicale disputate în Copou a fost marcat de mijlocașul defensiv Cristian Pușcaș, în minutul 86, acesta reluând cu capul în plasă, din centrul careului, o minge centrată perfect din partea dreaptă de Aftanache.

Antrenorul Costel Enache a rulat în acest meci aproape tot lotul, Alex Zaharia fiind singurul care nu a bifat niciun minut, din motive medicale. Tehnicianul Iașiului a început meciul în fornmula Axinte – Onea, Plămadă, Cană, Stan – Târșa – Serediuc, Francisc Cristea, Stoenac, Pelivan – Istrate, iar în repriza a doua au mai jucat Brânză, Pușcaș, Pop, Kacorri (din minutul 46), Crap, Purcariu, Aftanache, Gherasim (min. 55), Ungurenașu (60), Moisă (65) și Iurașcu (70).

Singurul jucător de la Poli Iași rămas pe teren tot meciul a fost Ștefan Cană, stoperul împrumutat de la FCSB.

Mijlocașul stânga Ionuț Pelivan, eligibil pentru regula 2003, este venit în probe de la Farul Constanța.

De cealaltă parte, antrenorul Florin Croitoru a început meciul în formula Manole – Agrigoroaei, Dumitru, Ichim, Deleanu – Țenu, Gârdea, Rotaru, Dănăilă – Solomon, Sandu Eduard, iar în repriza a doua au mai intrat Turiță, Munteanu, Cotiugă, Tofan, Chiriac, Berezeanu, Sitaru, Nicolau, Oncică și Tătărușanu.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă ieșeană formată din Vlad Baban, George Macovei și Radu Nistor.

(Narcis POHOAȚĂ)