Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Poli Iași s-a reunit fără mai mulți jucători străini, învoiți de Daniel Pancu. Lotul prezent la reunire

  • decembrie 28, 2020
  • Narcis Pohoata

După o vacanță scurtă, de doar o săptămână, fotbaliștii Politehnicii Iași au revenit luni la antrenamente pentru a pregăti partea a doua a sezonului Ligii I. Antrenorul Daniel Pancu nu a avut însă tot lotul la dispoziție la primul antrenament de după Crăciun, în condițiile în care mai mulți jucători străini au primit liber până pe 3 ianuarie.

La primul antrenament au fost prezenți 15 jucători (Ianoș Brânză, Axinte Teodor, Onea Răzvan, Manuel De Iriondo, Sorin Bușu, Antonio Stan, Francisc Cristea, Doru Popadiuc, Andreias Calcan, Frăsinescu Cosmin, Aeroaie, Donaldo Acka, Denis Ciofu, Ovidiu Mihalache și Popa Răzvan), alți 12 fiind învoiți (Rodny Cabral, Juan Passaglia, Dan Tălmaciu, Joseph Mensah, Nikos Baxevanos, Manuel Angiulli, Andrei Cristea, Lucas Chacana, Platini Almada Soares, Dzenan Zajmovic, Floriano Vanzo și Levente Bosz).

Gai Assulin și Nicandro Breeveld și-au reziliat deja contractele cu clubul, iar conducerea clubului negociază în aceste zile și cu alți jucători care nu mai sunt doriți la echipă. ”Deocamdată nu am transferat pe nimeni și în momentul în care vom aduce jucători vom discuta și cu cei de care vom dori să ne despărțim. Șanse mari să vină jucători noi vor fi probabil după ce va începe returul”, a spus antrenorul Daniel Pancu.

Ieșenii se vor pregăti până pe 30 decembrie, vor urma apoi alte trei zile libere (31 decembrie, 1 și 2 ianuarie), iar pe 3 ianuarie sunt așteptați în Copou toți jucătorii.

(Narcis POHOAȚĂ)

Foto: Politehnica Iasi