Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Poli Iași, eșec lamentabil la Miercurea Ciuc, 1-3 (0-2) cu Csikszereda. Toate golurile gazdelor au fost marcate din faze fixe

  • octombrie 14, 2021
  • Narcis Pohoata

După aproape două săptămâni de pauză, Poli Iași a arătat jalnic pe alocuri în deplasarea de la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda. În special în defensivă, care a părut de nivelul ligii a 3-a. Iar gazdele au profitat din plin de naivitatea apărării ieșene și au marcat (doar) de trei ori, de fiecare data din faze fixe, ratând și alte câteva situații bune.

Poli s-a jucat cu ocaziile în prima parte, a ratat situații bune prin Stoenac (11, lovitură de cap respinsă de portarul Gyenge) și Camara (20, ratare singur cu portarul), dar cei care au înscris au fost ciucanii.

Scăpate cu bine după forcingul Iașiului, gazdele au dat lovitura din două faze fixe, în doar trei minute. Mai întâi Jelena a deschis scorul, în minutul 23, cu o lovitură de cap din careu, după o lovitură liberă executată de pe dreapta de Jebari, iar trei minute mai târziu Csuros a lovit și el cu capul, din careu, tot de lângă Okan, ca și la primul gol, în urma unui corner.

Iașiul nu și-a revenit după cele două goluri, iar la puțin timp după pauză gazdele au dus scorul la un incredibil 3-0, tot după o fază fixă. În minutul 57, după o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Jebari a centrat perfect la bara a doua pentru Gergely, care a înscris nestingherit în poarta goală.

Adio play-off. Adio și Costel Enache?

Iașiul a reușit în cele din urmă să înscrie, în minutul 90, prin Deretti (cu capul, din centrarea lui Asăvoaei), prea târziu și prea puțin însă pentru a șterge impresia rușinoasă lăsată la Miercurea Ciuc. Eșec lamentabil pentru ieșeni, care își pot lua adio de la play-off, dar și de la antrenorul Costel Enache.

(Narcis POHOAȚĂ)

 

FK CSIKSZEREDA – POLITEHNICA IAȘI 3-0

Marcatori: Richard Jelena (23), Attila Csuros (26), Botond Gergely (57) / Deretti (90+1)

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Kelemen, Gergely, Bor (Apro 73) – Csuros (cpt.), L. Kovacs (Szondi 87) – Jebari (Bara 83), Gal-Andrezly, Schieb (Ivanovici 73) – Jelena (87 Meszaros).
Rezerve neutilizate: Rybansky – Bărăbaș, Rotar, Rodri Hernando.
Antrenor: Valentin Suciu

Poli Iași: Laur. Popescu – Al. Stan, Charziterzoglou, Fl. Plămadă (cpt.), Defta – Cr. Pușcaș, Chiorean (Deretti 65) – Mărieș (Cană 65), Stoenac (Asăvoaei 83), F. Cristea – S. Camara.
Rezerve neutilizate: Brînză – Târșa, Aftanache, Corobuță, Pelivan, Al. Zaharia.
Antrenor: Constantin Enache