Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Poli Iași, apel disperat către suporteri: ”Avem nevoie de voi! Nu susțineți un leu sau doi cai, ci susțineți echipa Iașiului”

  • noiembrie 16, 2023
  • Narcis Pohoata

Ovidiu Chiribici, preparatorul fizic al Politehnicii Iași, a făcut un apel la suporterii din Copou să revină în peluza stadionului Emil Alexandrescu pentru a susține echipa în returul sezonului regular al SuperLigii.

Colaboratorul lui Leo Grozavu spune că galeria nu susține o stemă, un leu sau doi cai, ci echipa Iașiului.

”Să știți că ne este extrem de greu fără voi! Luis Phelipe, Leo Grozavu, Alex Hrib și Diego Farcaș, care sunt ieșeni, nu avem nicio vină că nu este stema noastră. Și când echipa se numea CSM Iași era altă stemă. Avem nevoie ca de aer de voi. Veniți, susțineți-ne, pentru de asta ieșim zi de zi în ploaie, de asta jucăm meci de meci, încercăm să vă facem fericiți pe voi, suporterii. Asta ne dorim cu toții, ca suporterii noștri să plece fericiți de la stadion. Noi nu muncim pentru un leu sau un euro. Acela este pentru a pune o pâine pe masă, acasă, la familie. Muncim pentru spectacolul fotbalistic. Tu, suporter, când vii la stdion, detașează-te de orice. Vii la niște oameni care muncesc pentru oraș. Nu contează că e un cal sau doi lei pe stemă, important este să fim împreună. Ajutați-ne, avem nevoie de voi ca de aer, sper să fim împreună în returul campionatului”, a declarat Ovidiu Chiribici la emisiunea Repriza a 3-a, la Radio HIT.

(Narcis POHOAȚĂ)