Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Parteneri importanți pentru ”Concord Iași Open”

  • iunie 10, 2021
  • Narcis Pohoata

Organizatorii ”Concord Iași Open”, cel mai mare turneu de tenis din România, eveniment ce va avea loc la Arenele Ciric în perioada 12-18 iulie 2021, au anunțat încheierea unor parteneriate importante cu UiPath și BCR.

UiPath, unul dintre liderii mondiali pe piața de software de automatizare pentru companii, fondat in România, este primul dintre cei 4 parteneri platinum care şi-a anunţat susţinerea pentru cea de-a doua ediție a turneului Concord Iași Open.

O companie globală, UiPath se diferențiază printr-o cultură organizaţională centrată pe dezvoltare, în care valori precum modestia, îndrăzneala, rapiditatea și implicarea călăuzesc pașii către succes la nivel mondial.

”Parteneriatul nostru cu UiPath ne onorează și ne confirmă încă o dată că susţinerea tinerilor români pentru a face performanță reprezintă misiunea turneului multianual Concord Iași Open”, au anunțat organizatorii.

La scurt timp după semnarea parteneriatului cu UiPath, oficialii Concord Iași Open au anunțat și acordul cu BCR: ”Ne face o deosebită plăcere să anunţăm că Banca Comercială Română este partener platinum al turneului Concord Iaşi Open – 2021. Membră a Erste Group, BCR este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 2.000 de echipamente, 14.500 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce. Le mulţumim pentru că au ales să susţină performanţa şi dezvoltarea tinerilor prin tenis si sport participând ca partener platinum în turneul Concord Iasi Open 2021”, au scris oficialii turneului pe pagina de Facebook a evenimentului.

Turneu de precalificare pentru ”Concord Iași Open 2021”. Wild-card pentru câștigător

Organizatorii ”Concord Iași Open 2021”, cel mai mare turneu de tenis masculin ATP organizat în România în acest an, și Federația Română de Tenis anunță disputarea unui Turneu de Precalificare pentru toți jucătorii români.

Astfel, începând din data de 5 iulie 2021, pe terenurile Bazei Sportive Ciric din Iași, cea care va găzdui și turneul ATP, va avea loc un turneu de Categoria 1 FRT, pentru seniori, cu un tablou de 32.

Câștigătorul acestui turneu va fi recompensat cu un Wild-card în Calificările „Concord Iași Open 2021”.

Până în acest moment, organizatorii au anunțat că primul Wild-Card din calificări i-a fost acordat lui Alexandru Coman, unul dintre cei mai talentați și valoroși tineri jucători din România, locul 1 în clasamentul FRT atât la 16 ani cât și la 18 ani, și care tocmai ce a câștigat Campionatele Naționale Individuale de vară U18 din 2021, disputate la Oradea.

„Concord Iași Open”, organizat de compania Concord Service Center, în parteneriat cu Primăria Iași și FRT, este cel mai important turneu de tenis masculin din România.

Turneu este unul de categoria ATP Challenger 100 (ceea ce înseamnă că cel care va câștiga turneul va primi 100 puncte ATP) și este dotat cu premii totale în valoare de 88.520 de euro.

Calificările turneului ATP de la Iași, al cărui director este Daniel Dobre, vor avea loc în 10 și 11 iulie 2021, iar turneul va începe luni, 12 iulie, și se va termina duminică, 18 iulie 2021.

(Narcis POHOAȚĂ)