Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Navobi Iași, singura echipă din Liga a 2-a calificată în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin

  • aprilie 19, 2022
  • Narcis Pohoata
Fetele de la Navobi Iași s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin, după victoria obținută în fața formației Vulpițele Galbene Roman, scor 3-1 (2-1). Golurile echipei ieșene pregătite de prof. Sorin Comisu au fost marcate de Mădălina Popovici (24), Loredana Casian (41) și Daria Grădinariu (54).
Astfel, Navobi, echipă care ajungea în urmă cu cinci ani până în finala competiției, devine singura divizionară secundă calificată în sferturile Cupei în acest sezon, iar orice calificare de acum încolo în fazele superioare reprezintă un bonus pentru ieșence.
”Meciul cu Vulpițele Galbene a fost disputat, echilibrat, dar până la urmă s-a impus echipa noastră, mai matură și mai sigură. Mă bucur că Mădălina Popovici și Daria Grădinariu, două junioare Under 17 care joacă de drept la senioare, au reușit să înscrie. Sunt jucătoarele noastre, pe care le-am crescut de mici, de la 8 ani și mă bucur că se văd rezultatele muncii noastre din tot acest timp. Urmează tragerea la sorți pentru asferturi, putem juca cu orice echipă rămasă în cursă și ne dorim să mergem cât mai departe în Cupa României”, a declarat managerul Adrian Ambrosie la Radio HIT.

Rezultatele din optimile Cupa României:

ACS Academia de Fotbal şi Tenis Măgura – ACS Vasas Femina 0-6
ACS Fotbal Feminin Baia Mare – ACS Heniu Prundu Bârgăului 0-9
ACS Atletic Olimpia Gherla – Universitatea Olimpia Cluj 0-9
ACS Navobi Iasi – ACS Vulpitele Galbene 3-1
Atletic Club Onix – AFC Fair Play Joc Cinstit 0-10
AS CS Carmen Bucureşti 1937 – CSM Alexandria 0-1
Banat Girls – ACS Piroş Security 0-3
Meciul ACS Selena SN Constanţa – Universitatea Galați se va disputa pe 27 aprilie.
(Narcis POHOAȚĂ)