Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Mihai Nistor revine în ringul profesionist! Pugilistul ieșean va boxa vineri, la Los Angeles, cu americanul Colby Madison

  • iulie 08, 2021
  • Narcis Pohoata

Pugilistul ieșean Mihai Nistor va boxa vineri, 9 iulie, pentru a treia oară în ringul profesionist. Sportivul în vârstă de 30 de ani va încrucișa mănușile cu americanul Colby Madison, 38 de ani, într-o gală ce va avea loc la los Angeles.

Madison a debutat în ringul profesionist în urmă cu cinci ani, perioadă în care a disputat 13 meciuri, având 9 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri. Din cele nouă victorii, șase au fost obținute prin KO.

Mihai Nistor, sportiv crescut la clubul Nicolina Iași de antrenorul Nicolae Chipirog, are două victorii în tot atâtea meciuri la profesioniști, cu mexicanii Christian Mariscal (KO în repriza a 3-a) și Jaime Solorio (KO în prima rundă).

Nistor, care boxează peste ocean pentru promoția Golden Boy, a lui Oscar de la Hoya, și-a anunțat revenirea în ring pe pagina sa de socializare.

”Salutare campionilor! Mai este puțin până la ziua celui de-al 3-lea meci din cariera de profesionist și pot spune că am strâns în mine ambiția și determinarea unui an întreg. Deși sunt mândru că pot reprezenta românii în gala din Los Angeles, mi-ar fi plăcut să vă am aproape de ring. Dar totodată știu că susținerea voastră vine oriunde aș lupta pe acest glob, și pentru asta vă mulțumesc. Mă bucură teribil să văd că există inițiative de susținere a performanței în box, și prin asta mă refer la cei care au decis să îmi fie alături în drumul spre succes – mulțumesc GML Construct (adică Gimi Bulzan). Sunt sigur că fiecare meci reprezintă o nouă cărămidă la fundația colaborării dintre noi. Și dacă tot sunt la capitolul mulțumiri, nu pot să trec peste votul de încredere pe care l-am primit din partea celor de la Golden Boy Boxing, cei care au făcut posibil acest meci. Meciul pe care îl voi disputa pe 9 iulie, din păcate, nu va fi transmis de televiziunile din România dar va putea fi urmărit în regim Pay Per View pe platforma DAZN. Până atunci nu-mi rămâne decât să mă pregătesc în continuare și să dau ce am mai bun! Ne auzim după meci, campionilor!”, a scris Mihai Nistor pe pagina sa de socializare.

(Narcis POHOAȚĂ)