Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Marți și miercuri vor avea loc două ședințe privitoare la stadiul și perspectivele proiectului legat de autostrada A7, pe sectoarele Suceava – Pașcani și Suceava – Siret

  • noiembrie 21, 2023
  • Diana Nechita

Marți și miercuri vor avea loc două ședințe privitoare la stadiul și perspectivele proiectului legat de autostrada A7, pe sectoarele Suceava – Pașcani și Suceava – Siret.

Potrivit unei informări transmisă de Consiliul Județean Suceava, prima întâlnire va avea loc la Sala Unirii a Consiliului Județean și se va desfășura marți, 21 noiembrie 2023, cu începere de la ora 10:00. În clădirea amenajată în curtea interioară a Palatului Administrativ va avea loc prezentarea stadiilor proiectelor la Autostrada A7 pentru cele 2 tronsoane, Pașcani – Suceava și Suceava – Siret, o ședință incluzând și prezentarea studiilor de mediu depuse pentru obținerea Acordului de Mediu pentru A7 Suceava – Siret.

În aceeași sală, dar de la ora 16:00 a zilei de miercuri va avea loc dezbaterea publica. A doua ședință va fi miercuri, 22 noiembrie 2023, de la ora 10:00, în sala Amfiteatru de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă”. Acolo va avea loc a doua dezbatere publică pentru A7 Suceava – Siret conform anunțurilor publice anterioare. Vor fi prezenți reprezentanți ai CNAIR, APM Suceava, reprezentanți ai instituțiilor avizatoare, proiectanții împreună cu consultanții, primari de la UAT-urile de pe traseul viitoarei autostrăzi.