Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Mai mult de 52.000 de credincioși au trecut pe la baldachinul din curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva

  • octombrie 14, 2021
  • Diana Nechita

Mai mult de 52.000 de credincioşi au trecut pe la baldachinul din curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei pentru a se închina şi ruga la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. Până în acest moment, autoritățile anunță că pelerinajul s-a desfăşurat fără incidente.

Pentru ziua de 14 octombrie au fost luate măsuri suplimentare de siguranţă. În acest sens, Slujba Liturgică va fi oficiată pe un podium special amenajat pe bulevardul Ştefan cel Mare, în faţa Catedralei Mitropolitane. Pe bulevard sunt amplasate câteva ecrane de mari dimensiuni, pentru ca astfel cei veniţi în pelerinaj să poată asculta şi urmări ceremonialul religios.

Accesul în zonă este permis oricărei persoane, indiferent de localitatea de domiciliu sau dacă este vaccinat sau nu. Singurele condiţii impuse sunt respectarea măsurilor de distanţare socială care se impun în perioada pandemiei de COVID-19 şi purtarea măştii de protecţie sanitară.