Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Lumină de la Giurgiu! Poli Iași s-a impus în deplasare cu Astra Giurgiu, scor 2-1 și păstrează șanse de salvare

  • mai 03, 2021
  • Narcis Pohoata

Poli Iași a învins Astra Giurgiu în deplasare cu scorul de 2-1 (2-0) în prima zi de Paști și păstrează șanse de a prinde un loc de baraj.

Răzvan Onea a deschis scorul printr-un șut puternic de la 15 metri, în minutul 22, iar Passaglia a dublat avantajul oaspeților în minutul 34, din doi metri, după o pasă a lui Baxevanos.

În minutul 76, Valentin Gheorghe a readus Astra în joc, după ce a marcat cu un şut din interiorul careului mare.

Poli Iași a încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Platini a fost eliminat în minutul 81.

Au evoluat următoarele echipe:

Astra: Lazar – Raspopovici, Graovac, Găman, David Bruno – G. Şerban (Boe-Kane ’11), Crepulja (Montini ’69), Wutrich (Krpici ’37)  – Merloi (Stahl ’37), Balaure (Răduţ ’46), V. Gheorghe. Antrenor Eurgen Neagoe;

Poli Iaşi: Brănescu (Brânză ’40) – Onea, Mihalache, Baxevanos, Buşu – De Iriondo (Gaitan ’76), Pasaglia – Platini, Vanzo, A. Stan (Popadiuc ’10) – Duranovici. Antrenor Nicolo Napoli.

Acesta este primul succes al lui Poli Iași în play-out, după o remiză și trei înfrângeri consecutive. De asemenea, Poli a marcat la Giurgiu primele goluri după patru partide fără gol.

Tot duminică, Dinamo s-a impus la Viitorul cu 2-1, iar Hermannstadt a câștigat în deplasare cu FC Voluntari, 1-0. Poli Iași rămâne astfel pe ultimul loc, cu 17 puncte și va juca miercuri, în Copou, cu Dinamo.