Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Juniorul Poli Iași 2013 a câștigat prima etapă a Cupei Micul Fotbalist

  • mai 18, 2022
  • Narcis Pohoata

Clubul ACS Inter Iași, condus de Alexandru Crețu și Silviu Dulcianu, a organizat, în week-end-ul trecut, la Lunca Cetățuii, prima etapă a Cupei Micul Fotbalist.

La categoria 2013 au participat mai multe cluburi ieșene, iar în final trofeul a fost câștigat de Juniorul Poli Iași, echipă care a trecut în ultimul act de ACS Inter Iași cu scorul de 3-0.

În finala mică, Academia 82 s-a impus în fața echipei ACS Hușana Huși cu scorul de 3-2, după loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 0-0.

Clasament final categoria 2013: 1. Juniorul Poli Iași, 2. ACS Inter Iași, 3. Academia 82, 4. ACS Hușana Huși.

A doua parte a competiției este programată la sfârșitul acestei săptămâni, între 20 și 22 mai, când pe terenul sintetic de la Lunca Cetățuii se vor întrece grupele de copii 2011.

Turneul este organizat de clubul ACS Inter Iași, în parteneriat cu Primăria Ciurea, iar echipele participante sunt ACS Inter Iași, Juniorul Poli Iași, Știința Miroslava, Academia 82, Poli Moldova Iași, ACS Hușana Huși, ACS Viitorul Iași, AS Viitorul Iași, Metropolitan Junior și Steaua Magică Iași.

(Narcis POHOAȚĂ)