Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Handbaliștii ieșeni au remizat acasă cu ”satelitul” Vasluiului

  • noiembrie 21, 2021
  • Narcis Pohoata
Politehnica Iași a încheiat la egalitate, scor 33-33 (14-18), meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, în compania formației CSM Vaslui Div A, în cadrul etapei a III-a a returului Seriei A a Diviziei A masculine de handbal.
Finalul de meci a fost palpitant. CSM Vaslui, cu internaționalul Cumpănici în componență, conducea cu 29-25 în minutul 50, însă formația ieșeană a înscris 8 goluri în 10 minute. A egalat la 29 prin reușitele lui Folescu și Brânduș (câte două), pentru ca ultimele patru goluri să fie înscrise de Moroșanu, el aducând egalitatea după ce echipa oaspete conducea cu 33-31 în minutul 59!
„A fost un meci plăcut ochiului. Mi-am felicitat jucătorii pentru atitudine, pentru determinare. Am întâlnit o formație adversă care s-a prezentat la Iași cu șapte handbaliști din lotul echipei din Liga Națională, dar pe care o puteam chiar învinge. Am avut posesia la ultima fază, dar lipsa de experiență ne-a privat de o victorie”, a declarat la final antrenorul echipei ieșene, Florin Spiridon.
Sâmbăta viitoare, formația noastră va juca tot în Sala Polivalentă, unde va primi vizita celor de la CSM 2007 Focșani Div A, în etapa a IV-a a returului.