Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Glumă proastă la două licee din Botoșani. Un tânăr a intrat în clasă cu un pistol de jucărie și este cercetat

  • ianuarie 15, 2022
  • Diana Nechita
Botoșani-elev-pistol

Un tânăr din Botoșani în vârstă de 16 ani,  „înarmat” cu un pistol de jucărie, însă destul de realistic, a intrat în două săli de clasă din Liceul Pedagogic şi i-a ameninţat cu pistolul de jucărie pe elevii celor două clase. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, cazul ajungând la scurt timp în atenţia poliţiştilor botoşăneni.

Pentru a fi şi mai realistic, acesta şi-a pus pe faţă o bucată de pânză, dorind să imite o cagulă. Fiind de aceeaşi vârstă cu ceilalţi, acestuia i-a fost uşor să intre în liceu, după care a intrat în două săli de clasă, chiar în timpul orelor.

„A intrat nestingherit în liceu, pe intrarea elevilor. Paznicul chiar dacă l-ar fi văzut, nu putea să ştie dacă e sau nu elev la acel liceu. Apoi şi-a pus acea cagulă pe faţă şi a intrat în două clase, îndreptând pistolul spre elevi şi profesori, fără a spune ceva şi a fugit. Poate pentru el a fost o glumă, dar una de prost gust. Poate şi dacă erau unforme, sau un alt mod de apartenţă ca imagine la liceu, ar fi fost mai uşor recunoscut de paznic”, a spus unul dintre părinţi.

Imediat după, acesta a fugit din liceu, iar cazul a fost raportat poliţiştilor, care l-au identificat în scurt timp. Oamenii legii au stabilit că tânărul este elev la un liceu din apropiere şi are mai mai mulţi prieteni la Liceul Pedagogic, dorind să facă o glumă. Băiatul este acum cercetat.