Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Fiul lui Marius Ciubăncan, în probe la Poli Iași. Acheampong semnează joi. Ieșenii vor să joace un amical cu FCSB

  • ianuarie 20, 2022
  • Narcis Pohoata

Începând de joi, antrenorul Costel Enache îl va avea în probe și pe David Ciubăncan, fiul lui Marius Ciubăncan, fost fotbalist la Politehnica Iași în perioada 2005-2007.

În vârstă de 17 ani, atacantul David Ciubăncan vine de la echipa de Liga a 3-a Șoimii Lipova, unde a fost împrumutat de UTA Arad și este unul dintre cei mai promițători jucători de vârsta lui care evoluează în ligile inferioare. Ciubăncan va fi testat în amicalul de sâmbătă, cu Poli Under 19, tot atunci urmând să debuteze la Poli și Yanik Frick, atacantul venit în probe din Liechtenstein.

Dacă transferurile se lasă așteptate, antrenorul Iașiului a primit în schimb vești bune de la medici, în sensul că toți componenții lotului au trecut cu bine testele medicale.

Geoffrey Acheampong semnează joi

Ghanezul Geoffrey Acheampong, 25 de ani, va semna joi contractul cu Politehnica Iași, dacă toate testele medicale vor fi în regulă. Mijlocașul ofensiv african va semna cu Poli până în vară, cu opțiune din partea clubului de prelungire pentru încă un sezon sau chiar două, dacă jucătorul va da randamentul scontat.

Acheampong a jucat ultima dată la formația finlandeză Rovaniemen Palloseura, pentru care a marcat 3 goluri în 14 meciuri. În carieră, noua achiziție a Iașiului a mai evoluat la echipele Bastia (Franța – 1 gol în 13 meciuri), LA Galaxy II (Statele Unite – 5 goluri în 36 de partide), AC Kajaani (Finlanda – 7 goluri în 17 meciuri) și Elmina Sharks (Ghana – 0 goluri în 15 meciuri).

Sâmbătă, primul meci-test

Elevii lui Costel Enache vor susține sâmbătă, 22 ianuarie, primul meci-test al iernii. Cu începere de la ora 11.00, Poli va întâlni pe stadionul Tineretului, pe suprafață sintetică, echipa de juniori Under 19 a clubului, pregătită de Adrian Kerezsy.

În continuare, elevii lui Costel Enache au programate alte 7 meciuri amicale, după cum urmează: Știința Miroslava (2 februarie), Bucovina Rădăuți (5 februarie), Foresta Suceava (11 sau 12 februarie), o echipă de primă ligă nestabilită încă (14 februarie), Gloria Buzău (16 februarie) și Petrolul Ploiești (18 februarie). Pentru data de 14 februarie, oficialii ieșeni speră să perfecteze un meci cu o formație din Liga I, discuții fiind inclusiv cu FCSB.

(Narcis POHOAȚĂ)

Foto: www.sportarad.ro