Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Final de vacanță la Poli Iași. Mai mulți jucători străini vor reveni în Copou pe 3 ianuarie

  • decembrie 28, 2020
  • Narcis Pohoata

După o vacanță scurtă, de doar o săptămână, fotbaliștii Politehnicii Iași revin astăzi la antrenamente pentru a pregăti partea a doua a sezonului Ligii I.

Antrenorul Daniel Pancu nu va avea însă tot lotul la dispoziție la primul antrenament de după Crăciun, programat la ora 12.30, majoritatea jucătorilor străini având liber până pe 3 ianuarie. Ieșenii se vor pregăti până pe 30 decembrie, vor urma apoi alte trei zile libere, iar pe 3 ianuarie sunt așteptați în Copou toți jucătorii.

Antrenorul Daniel Pancu a explicat de ce a decis să le dea o vacanță mai lungă jucătorilor străini.

”O fost o vacanță cam scurtă, dar absolut meritată pentru toată lumea. Aș fi preferat și eu ca jucătorii să mai aibă măcar o săptămână în plus, dar ne așteaptă un retur mai greu decât a fost turul și nu ne permiteam să le fi dat mai multe zile. Oricum străinii se vor întoare majoritatea pe 3 ianuarie, dar la ei e un caz mai special. Unii dintre ei nu mai fuseseră de aproape un an acasă, pentru că venit pandemia și este important să se întoarcă bine refăcuți din punct de vedere mental. Oricum ei au un program individual, sper să-l respecte. Se vor antrena inclusiv pe Zoom. În România este cea mai scurtă vacanță a mea, dar în străinătate am mai avut vacanțe de câteva zile, în Italia am avut chiar o vacanță de 5 zile între tur și retur”, a declarat la Radio HIT antrenorul Daniel Pancu.

(Narcis POHOAȚĂ)