Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Final de sezon în Liga Magică la minifotbal, cu un meci demonstrativ la care vor participa oficialii lui Poli Iași și managerii echipelor din DGB Iași. Costel Enache și Marius Onofraș vor fi pe teren la Magic Stadium

  • iulie 21, 2021
  • Narcis Pohoata

În această seară se trage oficial cortina pentru sezonul 2020-2021 al Evenimentului Liga Magică la minifotbal, cu un meci demonstrativ ce se anunță extrem de interesant.

Cu începere de la ora 20.30, pe terenul ”Magic Stadium” din Tudor Vladimirescu se va disputa un meci între o selecționată formată din managerii echipelor din Evenimentul Liga Magică și o selecționată formată din foști jucători din Liga I și foste glorii de la multipla campioană națională Magic. La această din ultimă echipă vor evolua mai mulți reprezentanți ai staff-ului Politehnicii Iași, între care antrenorul principal Costel Enache, team-managerul Marius Onofraș, antrenorul secund Adrian Senin sau antrenorul cu portarii Costi Bădan.

”Se încheie un an palpitant, în care am reușit să luptăm prin sport, prin minifotbal împotriva acestui virus ucigaș, respectând legile sanitare ale bazelor sportive. S-au disputat două evenimente private reacreativ-sportive, Liga Magică, la care campioana a fost Real Yry Team, respectiv Liga Speranțelor, câștigată de ACS Viitorul 2018. La această din urmă secțiune s-a disputat și finala Cupei de Vară, între echipele situate pe primele două poziții în play-out, iar BorgWarner a învins Red United cu scorul de 5-2, chiar marți seară. Revenind la campioana Real Yry Team, să spunem că echipa noastră a și reprezentat Iașiul la Campionatul Național disputat ca tur preliminar la Oradea, iar apoi la turneul final de la Rm. Vâlcea, fiind singura care a reușit să învingă campioana națională AEK Oradea, chiar la ea acasă, cu scorul de 1-0. În această vom avea un meci demonstrativ interesant între selecționala managerilor de la Liga Magică și reprezentanții Politehnicii Iași, iar după partidă va avea loc festivitatea de premiere, cu multe surprize din partea organizatorilor. Evenimentul va fi transmis în direct și de site-ul Federației de Minifotbal din România, care după ce în 2015 a fost recunoscută ca disciplină sportivă de către Ministerul Tineretului și Sportului, începând cu 15 iulie s-a transformat în Federația Română de Minifotbal, astfel că va beneficia de aceleași drepturi ca restul federațiilor”, a declarat la Radio HIT Paul Costaș, președintele Diviziei Galactice de Bahlui la minifotbal.

Meciul demonstrativ care va înmcepe la ora 20.30 la Magic Stadium va fi arbitrat de arbitrii FIFA ieșeni Vlad Ciobanu și Bogdan Hanceariuc.

(Narcis POHOAȚĂ)