Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Debut cu victorie în DNS pentru rugbiștii de la Politehnica Iași, 54-12 în deplasare cu CSM Suceava

  • septembrie 26, 2021
  • Narcis Pohoata

Echipa de rugby a Politehnicii Iași a debutat cu o victorie în campionatul Diviziei Naționale de Seniori, 54-12 (14-5) în deplasare cu CSM Suceava, sâmbătă, într-un meci contând pentru etapa a 2-a.

Formată pe scheletul echipei de rugby VII medaliată cu bronz în sezonul recent încheiat, noua formație pregătită de antrenorii Mihai Stuparu și Ioan Iftode s-au impus clar în primul meci al sezonului, prin punctele realizate de Michiduță (trei eseuri și șapte transformări), Deliu (două eseuri), Micu, Vieru și Fânariu (câte un eseu).

”CSM Suceava a prezentat o echipă fără câțiva titulari, dar pe mine m-a mulțumit jocul echipei noastre. Am avut o bună circulație în teren, o susținere bună și un joc în viteză. Mai avem însă de lucrat, în special la momentele semi-fixe și în apărare”, a declarat pentru site-ul clubului Politehnica antrenorul Mihai Stuparu.

Echipa ieșeană a evoluat în următoarea alcătuire:  David, Dimitriu, Vieru-Găină – Vasilache, Fânariu – Arăriței, Holbocianu, Chiriac – Gogu, Michiduță (căpitan) – Buburuzan, Deliu, Nicuță, Ciuciudău – Micu. Rezerve: Bișoc, Ojog, Buta, Gafița, Aghinei și Călugărici.

În etapa viitoare, a 3-a, Politehnica Iași va evolua tot în deplasare, cu formația CS Năvodari, duminică, 3 octombrie.

(Narcis POHOAȚĂ)

Foto: Facebook Suporteri Rugby Politehnica Iasi