Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Daniel Pancu a stabilit programul de pregătire. Poli Iași revine pe 28 decembrie la antrenamente

  • decembrie 23, 2020
  • Narcis Pohoata

Clubul Politehnica Iași a anunțat programul echipei din Copou în următoarea perioadă, până la reluarea campionatului. Fix o săptămână de vacanță au fotbaliștii lui Daniel Pancu, ieșenii urmând să revină la antrenamente luni, 28 decembrie. După trei zile de pregătire, elevii lui Daniel Pancu vor avea cel mai probabil alte două zile libere, pe 31 decembrie și 1 ianuarie, urmând ca de pe 2 ianuarie să revină la stadion pentru a pregăti debutul returului.

”Colectivul tehnic al echipei noastre a considerat că o pauză până pe 3 sau 4 ianuarie ar fi fost prea lungă, mai ales că returul începe înainte de mijlocul lunii ianuarie. Nu considerăm că ar fi fost nevoie de un cantonament, plus că nici nu știu dacă ar fi fost posibil văzând măsurile impuse de multe state europene. La stadion avem o sală foarte bine dotată și sper să țină și vremea cu noi să ne putem antrena pe terenurile din Copou. Dacă nu, avem varianta sinteticului din Abator. Ne dorim să fim bine pregătiți pentru partida din runda a 15-a a campionatului”, a declarat președintele executiv al Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv.

Poli Iași, locul 15 în Liga I, cu 14 puncte, va disputa primul meci oficial în anul 2021 pe 13 ianuarie, în deplasare, contra formației Chindia Târgoviște. În tur, Poli s-a impus pe teren propriu cu 1-0.

(Narcis POHOAȚĂ)