Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Costel Enache este noul antrenor al Politehnicii Iași. Prima reacție a tehnicianului după ce s-a înțeles cu oficialii din Copou

  • iunie 20, 2021
  • Narcis Pohoata

La scurt timp după ce clubul Poli Iași a anunțat venirea lui Costel Enache, tehnicianul a declarat:

”A fost doar o discuție telefonică cu Florin Briaur (n.r. managerul general al lui Poli Iași), pentru că eu sunt la Piatra Neamț. Am căzut de acord și marți dimineață voi fi la Iași. Am decis că vrem să muncim. Probabil va fi un an, cu opțiune. Dacă lucrurile merg bine sperăm să rămân aproape de casă în continuare, într-un oraș frumos care transmite mai mult decât fotbal. E istorie, e cultură. Luăm lucrurile pas cu pas. Trebuie să fim inconștienți cu toții să spunem că vom rupe norii. Trebuie să creionăm un lot, să formăm un nucleu de bază, să punem lucrurile la punct, să vedem cu cine plecăm la drum. Trebuie să găsim o identitate în joc, iar pe parcurs vom face și un obiectiv realist pe care putem să-l realizăm anul acesta. Sigur, în jurul nostru va fi multă dorință, presiune, o cerință de nivel înalt, dar eu sper să ne adaptăm la asta. Suntem în întârziere, dar am stabilit cu toții să nu facem gafe și sa punem lucrurile la punct”.

Costel Enache va veni la Iași cu doi colaboratori, antrenorul secund Cătălin Munteanu și preparatorul fizic italian Alessandro Cittadino.

(Narcis POHOAȚĂ)