Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Costel Alexe către un consiler județean: “v-aș recomanda să citiți mai puțin presa, că s-ar putea să fiți mai informat”

  • ianuarie 11, 2021
  • Cincu Violeta

Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași a fost întrebat cum explică dosarul de la DNA Întrebarea i-a fost adresată la finalul primei ședinte de Consiliu Județean din acest an, de către Stelian Tănasă, consilier USR

Costel Alexe i-a recomandat colegului să “citească mai puțin presa” Costel Alexe, fost ministru al Mediului și actual președinte al Consiliului Județean a fost întrebat luni, în prima ședință a Consiliului Județean Iași din acest an ce se întâmplă cu dosarul său de la DNA.

Alexe a fost pus sub urmărire penală, în urmă cu 4 zile de către DNA, într-un dosar în care este suspectat că a cerut și primit 22 de tone de tablă în valoare de 103.000 lei.

La finalul ședinței de luni, consilierul USR PLUS Stelian Tănasă a spus că dosarul în care apare numele lui Alexe, dar și alte dosare în care acesta ar fi implicat despre care au apărut informații în presa locală îl fac pe el și pe colegii săi să  își pună “totuși un semn de întrebare asupra modului în care va fi condusă această instituție în viitor” ( n.r. Consiliul Județean Iași prezidat de Costel Alexe )

“În acest sens aș vrea să știu cum explicați această situație având în vedere  că imaginea Consiliului Județean a fost grav afectată din cauza problemelor pe care dumneavoastră le aveți.”, a întrebat consilierul USR PLUS.

Alexe  a răspuns că iubește echipa în care lucrează, dar și Consiliul Județean și pe ieșeni. “Reprezint cât mai bine interesele județului mai ales la Bucureșți, cât și în județul nostru. Vă asigur că în momentul de față eu sunt cel care trebuie să demonstreze nevinovăția în alte părți, iar dumneavoastră, domnul Tănase, v-aș recomanda să citiți mai puțin presa că s-ar putea să fiți mai informat.”, i-a răspuns Costel Alexe.Sursa_Mediafax

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus pe 7 ianuarie efectuarea urmăririi penale față de Costel Alexe, la data faptelor ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, pentru luare de mită și instigare la delapidare și față de o persoană fizică având funcție de conducere într-o societate comercială cu activitate în siderurgie, pentru dare de mită și delapidare.