Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Continuă acțiunile de dezinsecție, larvicidare și tratamente împotriva căpușelor

  • iulie 16, 2019
  • Valentin Darii

Primăria Municipiului Iași continuă continuă programul de dezinsecție, larvicidare și tratamente împotriva căpușelor. Principalii vizați de anunțul municipalității sunt crescătorii de albine.

Următoarele acțiuni vor avea loc miercuri 17 iulie, firmele prestatoare urmând a efectua servicii de dezinsecție, larvicidare, tratament împotriva căpușelor și tratament fitosanitar. Pe 25 iulie va avea loc o acțiune de dezinsecție și un tratament fitosanitar, iar pe 8 august o acțiune de dezinsecție și un tratament împotriva căpușelor. Ultimele acțiuni programate sunt două dezinsecții, pe 22 august și 5 septembrie. Efectuarea serviciilor menționate pot fi influențate de condițiile meteorologice sau alți factori.

Produsul folosit pentru dezinsecție este Solfac Trio EC 2000, pentru larvicidare VectoBac, iar pentru tratament împotriva căpușelor Cymina Plus. Toate produsele menționate sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu reprezintă un pericol pentru oameni și animale.

Orice alte informații privind modul de desfășurare a acestor acțiuni se pot obține de la prestator (SC Wasval SRL – SC Mior SRL – SC Expert 3D SRL, telefon 0232.254.328) sau de la Direcția Tehnică și Servicii Comunitare (telefon 0232.267.582, interior 148 sau 262). Informațiile privind dezinsectia și calendarul stropirilor se pot obține consultând site-ul Primăriei Municipiului Iași, www.primăria-iasi.ro, secțiunea Informații de interes public –

Informații pentru agricultori: http://www.primaria-iasi.ro/portal-iasi/pmi/informatii-de-interes-public/105/informatii-pentru-agricultori-si-apicultori.