Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Concord Iași Open 2021 – Ștefan Paloși a câștigat turneul de precalificare și a primit un wild-card în calificări

  • iulie 08, 2021
  • Narcis Pohoata
Precalificările începute luni la Baza Ciric s-au încheiat joi cu victoria favoritului nr. 2, Ștefan Paloși (21 de ani, locul 916 în clasamentul ATP), pregătit la Dinamo București de antrenorul Andrei Pavel, directorul „Concord Iași Open” 2021. Ștefan a avut nevoie de 75 de minute pentru a se impune cu 6-0, 6-3 în finala susținută cu Vlad Dancu (Dinamo, 22 de ani, 1009 ATP), impresionând asistența în special cu scurtele sale executate impecabil.
Conform tradiției instaurate încă de la prima ediție „Concord Iași Open”, desfășurată anul trecut, câștigătorul precalificărilor a fost recompensat cu un wild-card în calificările ce se vor desfășura duminică și luni, la Baza Ciric, tot luni fiind programate și primele partide de pe tabloul principal de simplu al turneului cu statut ATP Challenger 100.
„N-a fost un meci chiar atât de ușor cum arată scorul. M-am pregătit destul de bine mental pentru această partidă ce a avut o miză atât de mare. Pentru mine este prima dată când voi juca în calificări la un turneu atât de important. Nu am nicio așteptare, vreau să joc foarte bine, relaxat. Sper să joc mai bine decât de obicei și cu ajutorul spectatorilor”, a declarat Ștefan Paloși pentru site-ul oficial al turneului.
Cel de-al treilea wild-card pe tabloul de 16 al calificărilor va fi acordat de Federația Română de Tenis.