Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Clubul Politehnica Iași, aproape de un suporter aflat în suferință. ”Paul are nevoie de ajutorul nostru”

  • septembrie 22, 2022
  • Narcis Pohoata

Clubul Politehnica Iași a scos la licitație un tricou semnat de toți jucătorii și membrii staff-ului, pentru a ajuta financiar un suporter cu probleme medicale. Paul Tănase, un fan înfocat al Iașiului, nelipsit din tribune la meciurile Politehnicii, suferă de cancer și are nevoie de o sumă de peste 13.000 de euro pentru a efectua o intervenție chirurgicală la o clinică privată. Iar clubul Politehnica a făcut un prim pas pentru a-l ajuta pe Paul.

Clubul din Copou i-a oferit tricoul oficial de joc al căpitanului din sezonul trecut, Florin Plămadă, semnat de jucători și antrenori, tricou ce va fi scos la licitație înaintea meciului din Copou cu Minaur Baia Mare. De asemenea, Paul va da, simbolic, lovitura de începere la meci și în tribune vor exista urne mobile în care fiecare spectator va putea dona bani.

”Poli Iași nu înseamnă doar echipa și staff-ul. Poli Iași este o stare de spirit, reprezintă întreaga comunitate, adică și parteneri, sponsori, dar mai ales suporteri. Paul este unul dintre fanii Politehnicii, iar noi încercăm să-l ajutăm să depășească problemele de sănătate cu care se confruntă. Pe lângă tricoul pe care îl vom scoate la licitație, îi vom dona și o sumă de bani cu speranța că gestul nostru va fi urmat de mulți ieșeni. Îi dorim lui Paul să fie sănătos și să se bucure mulți ani de succesele Politehnicii”, spune Florin Briaur, managerul executiv al Politehnicii Iași.

Potrivit clubului din Copou, Paul Tănase a primit o veste teribilă de la medici, în urmă cu un an. După un control amănunțit, suporterul lui Poli a primit diagnosticul de adenocarcinom la colon – gradul IV și metastaze hepatice.

”Paul a suferit imediat o intervenție chirurgicală și a început chimioterapia. În ciuda eforturilor echipei medicale și a tratamentelor la care a fost supus, starea de sănătate a lui Paul nu s-a ameliorat. I s-a recomandat să renunțe la un lob al ficatului, afectat de metastaze, printr-o intervenție chirurgicală la o clinică privată. Costurile se ridică la peste 13 mii de euro, sumă de care Paul Tănase nu dispune, însă noi il putem ajuta. Pentru cei care doresc mai multe detalii, Paul Tănase poate fi contactat la numărul de telefon 0724 208 072”, a explicat Lucian Lucescu, managerul media al clubului ieșean.

Cine vrea să îl ajute pe Paul Tănase o poate face donând sume de bani și în următoarele conturi bancare:

– în LEI: RO15BRDE240SV25280772400

– în EURO: RO76BRDE240SV11617102400

– REVOLUT: RO72BREL0005515953060100

(Narcis POHOAȚĂ)