Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Cel mai mare laborator clandestin de droguri din Olanda a fost descoperit

  • iulie 31, 2021
  • Diana Nechita

În noaptea de joi spre vineri a fost găsit cel mai mare laborator clandestin de droguri sintetice din Olanda. Potrivit datelor transmise de poliția olandeză, laboratorul putea produce zilnic peste o sută de kilograme de droguri sintetice. Asta ar fi însemnat, de fapt, o valoare de piaţă de un milion de euro pe zi. Pentru a dezmembra laboratorul sunt necesare mai multe zile de intervenție, durata acțiunii fiind estimată de autorități până duminică.

,,Potrivit serviciului naţional de dezmembrare, este vorba de cel mai mare şi mai profesionist sit de producţie de droguri sintetice descoperit vreodată în Olanda”, este precizat într-un comunicat al poliţiei olandeze.

Laboratorul, construit din două hangare interconectate, se afla în mediul rural din sud-estul Olandei. Acesta a fost găsit cu ajutorul informaţiilor pe care poliția le-a obținut din mesaje criptate interceptate. Un bărbat în vârstă de 62 de ani, de naţionalitate poloneză, a fost arestat la faţa locului, poliţia precizând că ar putea urma și alte arestări.