Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Marius Onofraș, Ovidiu Mihalache, Adrian Ilie și ceilalți campioni de la Flacăra Erbiceni primesc, miercuri, în Copou, tricourile și medaliile de campioni

  • mai 17, 2022
  • Narcis Pohoata

În această săptămână se trage cortina peste sezonul 2021-2022 al Ligii a IV-a ieșene. Ultima etapă, a 24-a, va debuta miercuri, 18 mai, cu duelul dintre liderul Flacăra Erbiceni și ocupanta locului 4, Stejarul Bârnova, iar celelalte meciuri se vor disputa duminică, 22 mai.

Meciul de miercuri, dintre Flacăra Erbiceni și Stejarul Bârnova, se va disputa pe terenul II din Complexul Emil Alexandrescu din Copou, cu începere de la ora 18.00, iar la final jucătorii și staff-ul echipei din Erbiceni vor primi din partea conducerii AJF Iași tricourile și medaliile de campioni ai județului. Cu o oră înainte, pe terenul mare din Copou este programat amicalul dintre Politehnica Iași și Sporting Juniorul Vaslui.

Flacăra Erbiceni, echipă antrenată de Ionuț Nelu Gavril și la care joacă, printre alții, Marius Onofraș, Ovidiu Mihalache sau Adrian Ilie, foști fotbaliști importanți ai Politehnicii Iași, este neînvinsă înaintea ultimei runde. Flacăra are 58 de puncte acumulate după 18 victorii și patru remize și și-a asigurat titlul de campioană și implicit prezența la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a cu câteva etape înainte de finalul sezonului. Pe locul 2 în clasamentul Ligii a 4-a se situează Victoria Lețcani, echipă la care joacă și Narcis Bădic, cu 51 de puncte strânse în 22 de meciuri.

Patronul echipei din Erbiceni este Mitică Rotaru, cel care speră să ducă echipa în Liga a 3-a. ”Vreau să ajungem mai întâi la baraj și apoi să-l câștigăm. Vrem ca Iașiul să aibă din noul echipă în Liga a 3-a și îmi doresc să avem un antrenor din Iași, un președinte din Iași și un lot format în mare parte din ieșeni. Dacă ajungem în Liga a 3-a, costurile vor fi mari, de peste 100.000 de euro pe sezon și ne dorim să încheiem un parteneriat cu Universitatea Agronomică, deja am discutat în linii mari cu prorectorul Vasile Stoleru”, spunea, recent, patronul Mitică Rotaru.

Lotul echipei Flacăra Erbiceni: Cosmin Cătălin Anton, Ioan Grigoraș, Andrei Valentin Ciurcă, Andrei Sărițanu, Adrian Ilie, Armand Onică, Ovidiu Marius Mihalache, Adrian Senin, Denis Șerban, Bogdan Botezatu, Andrei Apostol, Marius Onofraș, Mădălin Crengăniș, Mădălin Ciobanu, Gabriel Iuriciuc, Rareș Pieptănaru, Rareș Pînzaru, Cristinel Rusu, Iulian Ciobanu, Adriano Ionuț Gavril. Antrenor-jucător: Ionuț Nelu Gavril. Antrenor secund-delegat: Alexandru Rață. Președinte: Mitică Rotaru.

(Narcis POHOAȚĂ)